Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κορυφαία επιλογή η Ελλάδα για τα προγράμματα αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών

Κορυφαία επιλογή η Ελλάδα για τα προγράμματα αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο με τον Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Νοβίτσκι, που βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος φυσικής αποκατάστασης μετά από την πολύμηνη αποστολή του στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

O κ. Νοβίτσκι είναι ο πέμπτος Ρώσος κοσμοναύτης που μέσω των υλοποιούμενων προγραμμάτων επισκέπτεται ελληνικούς προορισμούς για την φυσική και ιατρική αποκατάσταση του. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για την υλοποίηση προγραμμάτων αποκατάστασης των Ρώσων κοσμοναυτών, συνδυάζοντας ιδανικά τους ιατρικούς και θεραπευτικούς σκοπούς με τις διακοπές.

Η Υπουργός και ο κ. Νοβίτσκι συζήτησαν για τα επαναλαμβανόμενα στην Ελλάδα προγράμματα φιλοξενίας των κοσμοναυτών καθώς και τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα που η χώρα μας προσφέρει όλο το χρόνο, λόγω του ιδανικού κλίματος, του ελκυστικού περιβάλλοντος και των υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας, στην δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών καθώς και στο σημαντικό αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων να επισκεφθούν τη χώρα μας, συγκαταλέγοντάς την στις πρώτες προτιμήσεις τους για διακοπές το 2017. Επίσης, προσκάλεσε τον κ. Νοβίτσκι να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα με την οικογένειά του για διακοπές.

O Ρώσος κοσμοναύτης παρέδωσε στην κα Κουντουρά αφίσα της αποστολής την οποία υπέγραψε προσωπικά για τις «εξαιρετικές εμπειρίες που η Ελλάδα προσφέρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.