Αρχική Δήμοι Η Ιος μαγνητίζει τη Vogue

Η Ιος μαγνητίζει τη Vogue

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τη φιλοξενία και την ποιότητα υπηρεσιών, αναχώρησαν από το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου, έγκριτοι Ιταλοί ταξιδιωτικοί συντάκτες με την ολοκλήρωση προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής που οργανώθηκε από το Δήμο Ιητών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ 27 Ιουνίου και 1η Ιουλίου.

Η αναμενόμενη δημοσιότητα που θα προκύψει από το δημοσιογραφικό ταξίδι στο κορυφαίο διεθνές Μέσο www.Vogue.it με 24 εκατομμύρια unique viewers σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και το πλέον ανερχόμενο lifestyle website της Ιταλίας, Lampoon με 2,5 εκατομμύρια pageviews και εκατοντάδες χιλιάδες unique viewers, εντάσσεται στην οργανωμένη στρατηγική του Δήμου για την προσέγγιση ομάδων-στόχων με ποιοτικά και ειδικά ενδιαφέροντα.

BF3-A002

“Στοχεύουμε τόσο σε νέες όσο και καθιερωμένες αγορές, αξιοποιώντας κάθε φορά διαφορετική πτυχή του πλούσιου Τουριστικού προϊόντος του προορισμού” τονίζει η κυρία Άντζελα Φάκου, Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών που ανέλαβε προσωπικά να γνωρίσει στους συμμετέχοντες δημοσιογράφους τα μυστικά της Ίου, σε συνεννόηση με την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:make.        

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.