Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 5ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων, Αίγλη Ζαππείου, 21-24 Ιουνίου...

5ο Διεθνές Συνέδριο για την Αειφόρο Διαχείριση Αποβλήτων, Αίγλη Ζαππείου, 21-24 Ιουνίου 2017

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο “ATHENS 2017 5th International Conference on Sustainable Solid Waste Management” . Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα από 21 – 24 Ιουνίου 2017 με την παρουσία πλήθους διακεκριμένων ομιλητών από 100 περίπου χώρες. Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Πάνος Σκουρλέτης, θα κάνει την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, ενώ θα χαιρετήσει και ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Το Συνέδριο αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων τεσσάρων συνεδρίων ATHENS2012 , ATHENS2014 , TINOS2015 & CYPRUS2016. Σκοπός του συνεδρίου είναι να εστιάσει στα θέματα βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων με έμφαση στην ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών και σύγχρονων τεχνολογιών. Επιπλέον, το συνέδριο δίνει τη δυνατότητα συνάντησης εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, μελών του ακαδημαϊκού και ερευνητικού χώρου σε διεθνές επίπεδο που ασχολούνται με το αντικείμενο, ώστε να προταθούν και να αναδειχθούν δυνατότητες και ευκαιρίες για την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας και εξοικονόμησης πόρων.

Στο συνέδριο προβλέπεται η οργάνωση ειδικής θεματικής στα ελληνικά που θα εστιάσει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων για την ορθή διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων σε επίπεδο δήμων την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.