Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νικόλας Κελαϊδίτης: Τι ζητάει ο τουρισμός από την πολιτεία για την ανάδειξη...

Νικόλας Κελαϊδίτης: Τι ζητάει ο τουρισμός από την πολιτεία για την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου

Χαιρετώ τη δημιουργία του Πολιτιστικού Δικτύου της Αθήνας athensculturenet, λέει στη “ΤΝ” ο Νικόλας Κελαϊδίτης, Γεν. Δ/ντης του Passpartout Travel, εκ μέρους των επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας

Δευτέρα απόγευμα (29 Μαϊου), σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη, βρεθήκαμε με τον Νικόλα Κελαϊδίτη.

Η συζήτηση γύρω από την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Αθήνα και την προσέλκυση ποιοτικών τουριστών.

Οι τόνοι και το ενδιαφέρον ανεβαίνουν, καθώς διαπιστώνουμε πως ένας από τους τομείς που θα μπορούσε να βοηθήσει, δεν είναι άλλος από τον πολιτιστικό τουρισμό και ότι σε μια πόλη που είναι περισσότερο γνωστή ως το κέντρο του αρχαίου κόσμου, τώρα γίνεται διεθνώς γνωστή για τη σύγχρονη τέχνη της.

Χαιρετώ τη δημιουργία του Πολιτιστικού Δικτύου της Αθήνας athensculturenet, λέει στη “ΤΝ” ο Νικόλας Κελαϊδίτης, Γεν. Δ/ντης του Passpartout Travel εκ μέρους των επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας.

Ενώ ζητά αυτή η δράση με την αρωγή της κεντρικής κυβέρνησης να κοινωνηθεί και να επεκταθεί σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

H Dodumenta 14 μας έχει φέρει νέους ανθρώπους, ευελπιστούμε και στο μέλλον να γίνουν παρόμοιες δράσεις με την Documenta 14, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα, και να γίνουν γνωστές οι ελληνικές σύγχρονες παραγωγές και δράσεις, συνεχίζει.

Επίσης ευελπιστούμε να λυθούν προβλήματα από τη πολιτεία και τον Δήμο, όπως καθαριότητα, φωτισμός, συγκοινωνίες κλπ. ώστε να είμαστε εφάμιλλοι των άλλων Ευρωπαϊκών πρωτευουσών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.