Αρχική Δήμοι Βραδιές σαν παλιό σινεμά κάτω από τ’ αστέρια των Σπετσών

Βραδιές σαν παλιό σινεμά κάτω από τ’ αστέρια των Σπετσών

Με μεγάλη θέρμη αγκάλιασαν κάτοικοι και φίλοι του νησιού την επαναλειτουργία του θερινού Σινεμά Τιτάνια που πλέον φέρει αέρα Ποσειδωνίου

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πρασκευή τα επίσημα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Ciné Titania των Σπετσών, που μετρά περισσότερα από 65 χρόνια ζωής στο Νησί των Αρωμάτων. Το θερινό σινεμά εντάχθηκε στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου Ποσειδώνιο αποκτώντας ξανά ζωή μετά από ένα χρόνο απουσίας, με τη μηχανή να φωτίζει και πάλι την οθόνη χαρίζοντας στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή open air κινηματογραφική -και όχι μόνο- εμπειρία. Ο ανανεωμένος χώρος διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την υψηλότερη ποιότητα θέασης και ακρόασης, διατηρώντας παράλληλα τα ξεχωριστά στοιχεία του παρελθόντος που το ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια σε σταθερή επιλογή για βραδιές με σινεμά.

Το αγαπημένο στέκι που έχει εντυπωθεί στις αναμνήσεις των ντόπιων για τους μυρωδάτους βασιλικούς του που συνέπαιρναν τους θεατές, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήρθε να τιμήσει την μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας του Ποσειδωνίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό του χώρου παρουσία ανθρώπων και φίλων του ξενοδοχείου καθώς και Σπετσιωτών που κατέκλυσαν το ολάνθιστο προαύλιο. Το κλίμα της βραδιάς απογειώθηκε με αισθαντικές μελωδίες που ταξίδεψαν σε άλλες εποχές όσο οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τα μοναδικά εδέσματα που η ομάδα του ξενοδοχείου δημιούργησε ειδικά για την περίσταση, ανταλάσσοντας εντυπώσεις για τον αναμορφωμένο χώρο.

Οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι, οι γλάστρες με τα ευωδιαστά λουλούδια, οι εικόνες από παλιές ταινίες σε συνδυασμό με τα χαμόγελα του κόσμου δημιούργησαν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για την επανέναρξη ενός χώρου πολιτισμού αφιερωμένου κατά κύριο λόγο στην ψυγαγωγία των ανθρώπων του νησιού. Η βραδιά κορυφώθηκε με την προβολή της ελληνικής κωμωδίας “Τζένη-Τζένη” που είχε γυριστεί την δεκαετία του ᾽60 στο πανέμορφο τοπίο των Σπετσών.

Το Ciné Titania, ταυτισμένο με τα ανέμελα Σπετσιώτικα καλοκαίρια, ζωντανεύει και πάλι για να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές στον κόσμο και τους επισκέπτες του νησιού. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν παραγωγές που βγαίνουν τώρα στις αίθουσες, σινεφίλ επιλογές από Ευρωπαϊκό κινηματογράφο, τις πιο δημοφιλείς ταινίες του χειμώνα, καθώς και ταινίες για παιδιά, καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις. Παράλληλα, θα μπορούν να γευτούν δελεαστικές επιλογές σνακ, ποτών και κοκτέιλ από το αναψυκτήριο του σινεμά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.