Αρχική Αθλητικά Η Περιφέρεια Αττικής αγκαλιάζει το Τρίαθλο και τα Multisports

Η Περιφέρεια Αττικής αγκαλιάζει το Τρίαθλο και τα Multisports

Το Kids Aquathlon Rafina το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας – Πικερμίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργανώνουν το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας την 1η παιδική-αναπτυξιακή ημερίδα Κολύμβησης-Τρεξίματος Ραφήνας με τον διακριτικό τίτλο “Kids Aquathlon Rafina 2017”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά τη διοργάνωση που έχει σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του τριάθλου και των υπόλοιπων multisports όπως αυτό του Aquathlon στις μικρές ηλικίες.

Η Ε.Ο.ΤΡΙ. χαιρετίζει αυτή την απόφαση και ευχαριστεί την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και τον εντεταλμένο σύμβουλο της σε θέματα αθλητισμού κ. Σπύρο Πάντζα που συμμερίζονται το όραμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Ευελπιστούμε, σημειώνει η Ε.Ο.ΤΡΙ., πως με αρχή την 1η παιδική-αναπτυξιακή ημερίδα Aquathlon (Κολύμβησης-Τρεξίματος) της Ραφήνας αυτή η συνέργεια των υγιών δυνάμεων μας θα συνεχιστεί σε περισσότερες αθλητικές δράσεις, που θα έχουν πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες και τους νέους όλης της Αττικής.

Υπενθυμίζουμε, συνεχίζει, πως οι παιδικοί αγώνες της Ραφήνας είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους, ανά ηλικία όπως προβλέπεται από τις κατηγορίες του κάθε αγωνίσματος. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο link http://www.energyraces.gr/register/rafina/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.