Αρχική Αγροτικά προϊόντα Εκδήλωση για την «Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση» στο Καπανδρίτι

Εκδήλωση για την «Αγροτική Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση» στο Καπανδρίτι

Με πρωτοβουλία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής διοργανώθηκε την Τρίτη 30 Μαΐου εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας Καπανδριτίου με θέμα «Αγροτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, οι βουλευτές Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες, ο βουλευτής Λακωνίας και συντονιστής της Επιτροπής Παραγωγής και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ) Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και ο βουλευτής Ιωαννίνων – ειδικευμένος στα θέματα εξαγωγών και εξωστρέφειας αγροτικών προϊόντων Γιάννης Καραγιάννης.
Ο Υπουργός κ. Τσιρώνης αναφέρθηκε εν συντομία στην πολιτική της κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα και οι βουλευτές από την πλευρά τους ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους για τις προσπάθειες που επιχειρούνται για την ανασυγκρότηση της γεωργίας και όλων των κλάδων του πρωτογενούς τομέα τόσο στην Ελλάδα συνολικά όσο κυρίως στην περιοχή της Αττικής.
Στην παρέμβασή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αττική ιδιαίτερα στον τομέα της επιδότησης των αγροτών και των παραγωγών από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, για τα επιμέρους ζητήματα της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας και της αλιείας και πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα που είναι απαραίτητο να ληφθούν για την αντιμετώπισή τους. Επιπλέον, έκανε αναφορά στις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, αλλά και την ανάδειξη και προβολή του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Ιωάννα Τσούπρα, ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί – τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής, καθώς και τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.