Αρχική Βραβεία Στο Beverly Hills έγινε η τελετή παρουσίασης του LifeArt Global Media Festival

Στο Beverly Hills έγινε η τελετή παρουσίασης του LifeArt Global Media Festival

Το LifeArt Global Media Festival θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη τον Ιούλιο 2017.

Την Κυριακή 9 Απριλίου ανακοινώθηκε επίσημα το LifeArt Global Media Festival στο Beverly Wilshire Hotel στο Λος Άντζελες, σε μια βραδιά με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.

To ballroom του ξενοδοχείου μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης, γεμίζοντας το χώρο με άρωμα της Αρχαίας και της Σύγχρονης Ελλάδας
 
Οι καλεσμένοι –ανάμεσά τους εκπρόσωποι του Αμερικανικού Τύπου, προσωπικότητες από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά και σημαντικές παρουσίες του Hollywood– έδωσαν ένα ραντεβού με τη Ζoe, το εντυπωσιακό αγαλματίδιο που δημιουργήθηκε με πρότυπο την αρχαϊκή γυναικεία φιγούρα, το γνωστό Κυκλαδίτικο Ειδώλιο.

Σχεδιασμένο από τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων Zolotas, σε συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, η Ζoe αποτελεί το επίσημο βραβείο του LifeArt Global Media Festival.
 
Σε μια τελετή με οικοδεσπότες-παρουσιαστές την ηθοποιό του La la Land Candice Coke και τον Γιώργο Σατσίδη, το κοινό παρακολούθησε ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για τον Έλληνα σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή τη βραδιά. Ο πέντε φορές υποψήφιος για βραβείο Ακαδημίας σκηνοθέτης, του οποίου το έργο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από το όραμα του Φεστιβάλ.
 
Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις συναρπαστικές τοποθεσίες των δράσεων του Φεστιβάλ στην Αθήνα, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Το LifeArt Global Media Festival θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου στην Αθήνα και θα συνεχίσει το ταξίδι του στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου, όπου θα προβληθούν οι ταινίες που έχουν υποβληθεί στις κατηγορίες Web TV, Virtual Reality, Ντοκιμαντέρ, Μικρού μήκους και Μεγάλου μήκους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ότι οι δράσεις του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 12 Ιουλίου 2017.
 
Με αποσπάσματα από ελληνικά τοπία να προβάλλονται σε τεράστιες οθόνες, το κοινό απόλαυσε την παρουσία δέκα μοντέλων με αρχαϊκά κοσμήματα του οίκου Zolotas που περιέβαλλαν το πιο πολύτιμο κόσμημα της βραδιάς: Το Βραβείο Zoe.
 
Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ που επικεντρώνεται στα New Media, το LifeArt Global Media Festival όμως επιχειρεί και να δέσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

Η δημιουργική ομάδα του Φεστιβάλ αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο η Ελλάδα επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το θεσμό: «Η Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός – ωστόσο έχουμε ως στόχο να υπογραμμίσουμε την εξέχουσα καλλιτεχνική σκηνή της ως ένα σύγχρονο, πολιτιστικό κέντρο, όπου οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν το ταλέντο τους και να γιορτάσουν μαζί την Ζωή και την Τέχνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.