Αρχική Δήμοι Πρωταγωνίστησε η Κάρπαθος στην έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο

Πρωταγωνίστησε η Κάρπαθος στην έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο

Δυναμική ήταν η εκθεσιακή παρουσία του Δήμου Καρπάθου στη «BIT», τη καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο, που έλαβε χώρα το διάστημα 2-4 Απριλίου 2017. Σε θετικό κλίμα εν όψει της αύξησης των απευθείας πτήσεων από Ιταλία, ο Δήμος, που φιλοξενήθηκε στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησε  δεκάδες προγραμματισμένες επαφές με Τουριστικά πρακτορεία, δημοσιογράφους, τηλεοπτικές παραγωγές, συντάκτες ταξιδιωτικών οδηγών και bloggers έπειτα από κατάλληλη προετοιμασία σε συνεννόηση με την εταιρία Τουριστικού Consulting Re:Make.

« Με σημείο αναφοράς την εντυπωσιακή αύξηση των αφίξεων στο νησί, εξελίσσουμε το πρόγραμμα προβολής μας, θέτοντας συγκεκριμένους στόχους για τη δημιουργία εξειδικευμένων Τουριστικών προϊόντων και την επιμήκυνση της Τουριστικής περιόδου», επισημαίνει  ο κύριος Μιχάλης Λυτός, Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Καρπάθου που εκπροσώπησε τον προορισμό, με την σημαντική στήριξη επαγγελματιών του νησιού και στελεχών του Δήμου.

Στις εκτενείς συναντήσεις με δημοσιογράφους που μεταξύ άλλων συνεργάζονται με εφημερίδες διεθνούς εμβέλειας όπως η La Repubblica, καθιερωμένα ταξιδιωτικά περιοδικά όπως το Bell’Europa που διαμορφώνει την τάση στην Ιταλία, κορυφαίους οδηγούς όπως το Lonely Planet με διεθνή απήχηση σε δεκάδες χώρες, ταξιδιωτικά websites με εκατομμύρια επισκέψεις από ΗΠΑ και Ευρώπη και εξειδικευμένες εκδόσεις όπως το Turismo & Motori, δόθηκε η δυνατότητα παρουσίασης του προορισμού με τη βοήθεια πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού, ενώ ήδη δρομολογείται η αξιολόγηση και αξιοποίηση ευκαιριών που δημιουργήθηκαν ώστε η έκθεση να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος της Καρπάθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.