Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Thomas Cook ανανοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το BookYourWeddingDay.com

Η Thomas Cook ανανοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το BookYourWeddingDay.com

Η Thomas Cook ανανοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το BookYourWeddingDay.com, τη παγκόσμια πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού.
Η νέα συνεργασία, που ανακοινώνεται μόλις ένα μήνα μετά την υπογραφή αντίστοιχης στρατηγικής συμφωνίας με την TUI UK, τον παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικό οργανισμό, αποδεικνύει περίτρανα την ανοδική πορεία που καταγράφει η καινοτόμα πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η συμφωνία με την Thomas Cook, αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα σε Ελλάδα και Κύπρο, προσδίδοντας πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας που παρέχει, συντονίζει και απλοποιεί τις μέχρι πρότινος χρονοβόρες διαδικασίες και διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων (Δήμοι, ξενοδοχεία κ.λπ.).
Παράλληλα, το BookYourWeddingDay.com προστατεύει τις μικρές επιχειρήσεις καθώς είναι υπεύθυνο μόνο για τη διασφάλιση ημερομηνίας πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τον ιδανικό για αυτούς χώρο για να επισφραγίσουν ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.