Αρχική Yachting Το Spetses Classic Yacht Regatta 2017, 22 με 25 Ιουνίου

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2017, 22 με 25 Ιουνίου

Η ναυτική παράδοση των Σπετσών όπως και η Ελληνική Επανάσταση έχουν συμβάλει ιδιαίτερα στη δημιουργία του συγκεκριμένου αγώνα. Η περηφάνια των ναυτικών καθόρισε την Ελληνική Επανάσταση, ενώ οι καραβομαραγκοί του νησιού, ακόμα και σήμερα, συνεχίζοντας την παράδοση, κατασκευάζουν Καΐκια. Σχετικά με τη συγκεκριμένη παράδοση, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που κάνει τον αγώνα να ξεχωρίζει, είναι η συμμετοχή των Κλασσικών Καΐκιών και των μικρών λατινιών μαζί με τα Κλασσικά Σκάφη. Ο συνδυασμός των τριών σταθερών αξιών των Σπετσών μαζί με μια διεθνούς επιπέδου οργάνωση δημιουργούν ένα αξέχαστο γεγονός.

Στους φετινούς αγώνες προβλέπεται η αύξηση συμμετοχών από ναυτικούς ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και η προσθήκη περισσότερων ιστιοδρομιών στο πρόγραμμα των αγώνων.

Επιπλέον, ένα σπουδαίο στοιχείο του αγώνα είναι η διαδραστικότητα με τους θεατές: Στη θρυλική βεράντα του Poseidonion Grand Hotel, διοργανωτή φιλοξενίας,  οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα να εκτυλίσσονται μπροστά τους στο Μπογάζι των Σπετσών. Επίσης, όσοι επιθυμούν να ζήσουν τον παλμό των αγώνων από κοντά, θα παρέχεται η δυνατότητα να μεταφερθούν με καΐκια στη θάλασσα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.