Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση των πολιτών στην οδό Αγίας Τριάδος στην...

Παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση των πολιτών στην οδό Αγίας Τριάδος στην Ανάβυσσο

Celestyal Cruises

Την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο την «Κατασκευή πλακοστρώσεων πεζοδρομίων οδού Αγίας Τριάδος Δ.Ε. Αναβύσσου Δήμου Σαρωνικού» εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης, με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης. Το έργο, προϋπολογισμού 73.984,24 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα την ασφαλή διέλευση των πολιτών πρόκειται να πραγματοποιηθούν πλακοστρώσεις πεζοδρομίων επί της οδού Αγίας Τριάδος της Δ.Ε. Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, καθαιρέσεις και εκσκαφές, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, διαμορφώσεις διαβάσεων ΑΜΕΑ καθώς και προσαρμογές στάθμης υφιστάμενων φρεατίων όπου αυτό απαιτείται. Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Σαρωνικού και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.