Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά MITE – ATHENS 2017 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ

MITE – ATHENS 2017 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ

Κέντρο του ελληνικού τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της  Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού  Mediterranean International Tourism Exhibition. Η τουριστική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017  στο σύγχρονο και αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λ. Λαυρίου 301, 19002 Παιανία) που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις, τόσο των διοργανωτών όσο και των εκθετών.
 Στόχος των διοργανωτών, η έκθεση αυτή να είναι η πρώτη τουριστική έκθεση στον κόσμο  και να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών για την νέα σεζόν. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνής έκθεσης τουρισμού στην χωρά μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε πάνω  από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς, και πάνω από  250 επιλεγμένους buyers και 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.
 
Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό. Με στόχο η MITE να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει τον προκαθορισμό συναντήσεων εκθετών με επιλεγμένους tour operators από τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τουριστικές αγορές. Τα μεγάλα συνέδρια και οι ημερίδες που θα διεξαχθούν στην έκθεση, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.
 
Στοχευμένη προβολή
Η διαφημιστική καμπάνια της MITE περιλαμβάνει προβολή στη διεθνή αγορά με συμμετοχή σε 37 μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, προωθητικό υλικό έντυπο και ηλεκτρονικό στο διεθνή τουριστικό τύπο καθώς και προβολή στην Ελλάδα και στην Κύπρο μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, εντύπων, προωθητικών εκδηλώσεων, outdoor προβολή και προβολή μέσω των εντύπων της διοργανώτριας εταιρείας.
Η συμμέτοχη σας στην παραπάνω έκθεση θα είναι αποτελεσματική για την προώθηση των περιοχών, των επιχειρήσεων και γενικότερα του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
 
Εκθεσιακό κέντρο MEC
Το MEC βρίσκεται στην Ε17 έξοδο του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου «Αττική Οδός» και απέχει μόλις 5 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας,  με το Μετρό και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο καθώς και με 4 γραμμές των αστικών συγκοινωνιών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών η διοργανώτρια εταιρεία θα δρομολογήσει πούλμαν που θα πραγματοποιούν ειδικά δρομολόγια προς το εκθεσιακό κέντρο.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.