Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Wyndham Hotel Group και η Zeus International επεκτείνουν την στρατηγική συνεργασία...

H Wyndham Hotel Group και η Zeus International επεκτείνουν την στρατηγική συνεργασία τους

Οι δύο πλευρές αναλαμβάνουν την ανάπτυξη και διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στην Ευρώπη
Ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group με περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο και η Zeus International, η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων με διεθνή παρουσία ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους με μία νέα στρατηγική συμφωνία.
Το νέο πλάνο προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.
Ο Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotel Group, δήλωσε σχετικά: “Η νέα στρατηγική συνεργασία με την  Zeus International builds επεκτείνεται, με τα διαπιστευτήρια να έχουν δοθεί ήδη από την λειτουργία του  Wyndham Grand Athens με στόχο την όλο και μεγαλύτερη παρουσία των brands μας στην Ελλάδα.  Επιπρόσθετα, η τεχνογνωσία της Zeus International στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω  ανάπτυξη των brands μας στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο ”.
Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας, τα επόμενα ξενοδοχεία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εντός του 2017 είναι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 207 σουίτες και bungalows. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, το Wyndham Garden Attica Riviera με 130 δωμάτια καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera με 352 δωμάτια.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της  Zeus International, σημείωσε ότι: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Wyndham Hotel Group έχοντας στόχο να προσφέρουμε στα νέα ξενοδοχεία τις ίδιες hospitality υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως στο Wyndham Grand Athens. Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας αλλά και για τον Ελληνικό τουρισμό καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης”.
Το Wyndham Grand Athens και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της Wyndham Hotel Group που θα διαχειρίζονται από την Zeus International θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το εύκολο στη χρήση, επαναστατικό loyalty club της Wyndham Hotel Group, που προσφέρει στα μέλη του γενναιόδωρα πόντους μαζί με ένα flat αριθμό πόντων εξαργύρωσης 1 διανυκτέρευσης σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο – μία μοναδική παροχή για Loyalty Club ξενοδοχείου. Για να μάθετε περισσότερα ή να συμμετάσχετε δωρεάν, μπορείτε να επισκεφθείτε www.wyndhamrewards.com.
Σχετικά με τα ξενοδοχεία Wyndham Grand
Το Wyndham Grand αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος διακεκριμένων ξενοδοχείων, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας  μέσω των εκλεπτυσμένων καταλυμάτων που διαθέτουν σε πολλούς προορισμούς. Επιπρόσθετα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων του Ομίλου Wyndham όλοι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία των απολαύσουν το άνετο περιβάλλον που προσφέρεται σε συνδυασμό με προσεγμένες υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand, τα οποία είναι μέρος του ομίλου Wyndham Hotel Group βρίσκονται σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.wyndhamgrand.com. Τα περισσότερα ξενοδοχεία Wyndham Grand® είναι αντικείμενα δικαιόχρησης της Wyndham Hotels and Resorts, LLC ή των θυγατρικών της. Ορισμένα ξενοδοχεία Wyndham Grand ανήκουν ή διαχειρίζονται από μια θυγατρική της Wyndham Hotel Group, LLC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με της ευκαιρίες δικαιόχρησης των ξενοδοχείων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.whgdevelopment.com.

Σχετικά με Wyndham Hotel Group
Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο με βάση τον αριθμό των ξενοδοχείων της, ενώ παράλληλα είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες φιλοξενίας της Wyndham Worldwide(NYSE: WYN). Τόσο ως κορυφαίος δικαιοπάροχος της ονομασίας ξενοδοχείων (franchisor), όσο και ως πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων, το διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία και περισσότερα από 689.800 δωμάτια σε 75 χώρες, με τις εξής εμπορικές ονομασίες: Dolce Hotels and Resorts®, Wyndham Grand®, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham®, Wingate by Wyndham®, Hawthorn Suites by Wyndham®, Microtel Inn & Suites by Wyndham®, Ramada®, Baymont Inn & Suites®, Days Inn®, Super 8®, Howard Johnson®, Travelodge® και Knights Inn®. Wyndham Rewards. Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της εταιρείας, προσφέρει σε περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη της  την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.wyndhamworldwide.com.
Zeus International
Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων. Η εταιρία διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μέσω της λήψης των σωστών αποφάσεων και συγκεκριμένου προγραμματισμού υλοποίησης αυτών, επιτυγχάνεται η επίτευξη πολυεπίπεδων στόχων ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις στις περιοχές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία. Επίσης, η έμπειρη ομάδα της Zeus International σχεδιάζοντας τη στρατηγική και την υλοποίηση του πλάνου ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί το βασικό στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια. Το αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό τμήμα της ZEUS INTERNATIONAL έχει συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία στη μελέτη, ανακατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ξενοδοχειακών μονάδων συνολικού κόστους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών στην ευρύτερη περιοχή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.