Αρχική Αεροπορικά Νέα documenta14: Tι συμβαίνει στο Σύνταγμα; Aπό τις 29 Μαρτίου η αεροπορική σύνδεση...

documenta14: Tι συμβαίνει στο Σύνταγμα; Aπό τις 29 Μαρτίου η αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Κάσελ με την Aegean

Μια πρώτη γνωριμία με το τι φέρνει η documenta14 στην Αθήνα θα έχουν όσοι περνούν από την πλατεία Συντάγματος. Λιγότερο από ένα μήνα πριν από τα εγκαίνια της μεγάλης διεθνούς έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα, η κεντρική πλατεία της Αθήνας, αρχίζει να αποκτά ένα εικαστικό έργο, ελεύθερο από προκαταλήψεις, ανοιχτό στο κοινό, που αφήνει τη φαντασία να δώσει τις απαντήσεις. Σε ολοκληρωμένη μορφή το έργο θα αποκαλυφθεί με την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 8 Απριλίου.

Θα αποτελεί μέρος των πολλαπλών δράσεων και projects της μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης Σύγχρονης Τέχνης, τα εγκαίνια της οποίας έχουν προγραμματισθεί για το τριήμερο 6-8 Απριλίου στην Αθήνα και έως τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, bloggers, κριτικοί τέχνης και επαγγελματίες).

Εν τω μεταξύ, στις 29 Μαρτίου ξεκινά από την Aegean Airlines η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Κάσελ. Δρομολόγια θα υπάρχουν δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, έως τις αρχές Ιουλίου. Οι κρατήσεις θέσεων έχουν αρχίσει.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.