Αρχική Βραβεία Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel τιμήθηκε από τον...

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel τιμήθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου για την συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας

Ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Δημιουργίας Συνεργατικού Μηχανισμού Τουρισμού Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
 
Σημειώνεται ότι στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι  της περιοχής του Αμαρουσίου, των Δημοσίων Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Διαγνωστικών Κέντρων, Μεγάλων Ιατρείων, Κέντρων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης κ.ά.
Κύριο αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ανάπτυξη κοινής στρατηγικής και δράσης για την αξιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας. Αποτελεί δε την απαρχή της υλοποίησης κοινού οράματος, ώστε να καταστεί το Μαρούσι  Διεθνές Κέντρο Ιατρικού Τουρισμού.

Ο κος Πατούλης απένειμε την πλακέτα τονίζοντας: «είναι μεγάλη τιμή να στηρίζει ο κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης την πρωτοβουλία μας αυτή, καθώς ο Όμιλός του έχει ταυτιστεί όχι μόνο με τον τουρισμό, αλλά με την ανάπτυξη της χώρας μας γενικότερα παρέχοντας καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, υποδειγματική υποδομή φιλοξενίας και ποιοτικές υπηρεσίες».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.