Αρχική Βραβεία Η Regus βραβεύεται ως Corporate Superbrand 2016

Η Regus βραβεύεται ως Corporate Superbrand 2016

Η Regus διακρίθηκε ως ένα από τα φετινά κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς στην τελετή βράβευσης που έγινε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά. Ειδικότερα, η εταιρεία, με τις πρωτοπόρες υπηρεσίες που παρέχει, πήρε το ειδικό βραβείο «Business Solutions Award» που αναγνωρίζει τις επιλογές που διαθέτει η Regus στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 
Ο διαγωνισμός Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους. Τα κριτήρια, με βάση τα οποία ψηφίζονται οι εταιρίες είναι η αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια, η εταιρική υπευθυνότητα στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.
 
Η κυρία Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την τιμητική διάκριση που λάβαμε. Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των πελατών μας, προσφέροντας ευέλικτες και ποικίλες επιλογές επαγγελματικών χώρων αλλά και οικονομικές λύσεις στον καθημερινό τρόπο εργασίας. Με τη βράβευση αυτή ο κόσμος δείχνει πως αναγνωρίζει τις δυνατότητες που διαθέτουμε για τους ίδιους τους εργαζόμενους, προσφέροντάς τους ευέλικτες και οικονομικές λύσεις χώρων εργασίας, τη στιγμή που το χρειάζονται, και διαθέτοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ειδικά διαμορφωμένους επαγγελματικούς χώρους ως κεντρικά γραφεία εξοικονομώντας έως και 35% από τις πάγιες δαπάνες τους»
 

Σχετικά με την Regus
H Regus είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή χώρων εργασίας με ένα δίκτυο 2,850 τοποθεσιών σε πάνω από 1,000 πόλεις και κωμοπόλεις, σε 107 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε 2,3 εκ. μέλη. Μέσα από την ποικιλία τύπων γραφείου που παρέχουμε, καθώς το εικονικό γραφείο και την αποκατάσταση χώρου εργασίας, επιτρέπουμε σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να εργαστούν απ’ όπου επιθυμούν, όταν το επιθυμούν και με τον τρόπο που επιθυμούν με ένα ευρύ φάσμα τιμών. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν κάποιους από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, νεοφυείς εταιρείες, ιδιώτες και εταιρείες με τζίρο πολλών εκατομμυρίων.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 1998 και το δίκτυό της περιλαμβάνει 3 σημεία. Στο Μαρούσι, στον Πύργο Αθηνών και στη Λεωφόρο Συγγρού, δίπλα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.regus.gr   ή www.regus.com

Στην Κύπρο η Regus λειτουργεί στη Λευκωσία (Πύργος Ιακωβίδη, 1ος και 5ος όροφος, Λεωφ. Γρίβα Διγενή 82-83),  στη Λεμεσό ( Victory House, Λεωφόρος Μακαρίου 205) και πολύ σύντομα και στη Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.regus.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο: +357 22 503 000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.