Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η κατασκευή μιας νέας μονάδας, ενδεχομένως από τις εντυπωσιακότερες της Ελλάδος, για...

Η κατασκευή μιας νέας μονάδας, ενδεχομένως από τις εντυπωσιακότερες της Ελλάδος, για το 2018, στα σχέδια ξενοδοχειακού ομίλου στη Κέρκυρα

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου είναι το Kontokali Bay Resort & Spa πέντε αστέρων (bed & breakfast hotel) και το Aeolos Beach Hotel, τεσσάρων αστέρων (all inclusive hotel), δύο πολυτελή παραλιακά ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, που θα ενθουσιάσουν τις αισθήσεις σας και θα προσφέρουν την απόλυτη διαμονή για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Στα δύο πολυτελή ξενοδοχεία Kontokali Bay Resort & Spa και Aeolos Beach Hotel, έγινε πέρισυ ανακαίνιση, με τη δαπάνη 9 εκατ. ιδίων κεφαλαίων, είπε στη “ΤΝ” ο κ. Χρήστος Κατσιγιάννης, Sales & Marketing Manager του ξενοδοχειακού ομίλου.

Οι πληρότητες και των δύο ξενοδοχείων φθάνουν στο 95% περίπου τη τελευταία 5ετία και οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες το 30-35% του συνόλου των πελατών τα τελευταία 30 χρόνια, πρόσθεσε.

Στόχοι του ομίλου, η επιμήνυνση της περιόδου και η κατασκευή μιας νέας μονάδας, το 2018, ενδεχομένως μια από τις εντυπωσιακότερες μονάδες της Ελλάδος. “Το ξενοδοχειακό δυναμικό της Κέρκυρας έχει μείνει πίσω, δεν γίνονται επενδύσεις, δεν γίνονται ανακαινήσεις και υπάρχει ανάγκη περισσοτέρων κλινών, γι αυτό και επειδή το είδαμε θέλουμε να προχωρήσουμε στη κατασκευή του καινούργιου ξενοδοχείου”, σχολίασε.

Kontokali Bay Resort & Spa
Ευφορία, Πάθος, Άρωμα, Ενθουσιασμό είναι μερικά από τα συναισθήματα που θα νοιώσετε όταν βρεθείτε φιλοξενούμενοι στο κοσμοπολίτικο Kontokali Bay Resort & Spa, ένα από τα καλύτερα Luxury Hotel, που βρίσκεται στο χωριό Κοντόκαλι, μόλις 10 λεπτά μακριά, από την πολύβουη και κοσμοπολίτικη χώρα της Κέρκυρας.
Η Διακριτική πολυτέλεια και η γαλήνια θέα στον καταπράσινο κήπο δίπλα στην αμμώδη παραλία είναι το ιδανικό σκηνικό για απόλυτη χαλάρωση που προσφέρονται στο Kontokali Bay Resort & Spa.

Aeolos Beach Hotel
Σκαρφαλωμένο στη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, το Aeolos Beach Hotel περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.
Απολαύστε χαλαρωτικές διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, με το δροσερό αεράκι από τη θάλασσα να αγγίζει απαλά το πρόσωπό σας και τα αρώματα των λουλουδιών να σας κατακλύζουν. Απολαύστε την αιώνια λιακάδα της Ελλάδας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.