Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη FOOD EXPO 2017

Σημαντική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη FOOD EXPO 2017

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2017 (18-20 Μαρτίου), η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσίασε τόσο από το μέγεθός της, τον αριθμό εκθετών και την εμφάνιση των περιπτέρων όσο και από την τεράστια προσέλευση επισκεπτών και τη διεθνή απήχηση που είχε.
Για πρώτη φορά η Περιφέρεια συμμετείχε με δυο μεγάλα περίπτερα τόσο στον χώρο της oenotelia όπου έλαβαν μέρος πολλοί παραγωγοί κρασιού όσο και στον χώρο με τα υπόλοιπα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα της Αττικής. Στα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής έλαβαν μέρος παραγωγοί από όλη την Αττική εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στις προσπάθειες τους για την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα στην Αττική. Σημαντική ήταν και η παρουσία των Δήμων των Μεσογείων Κορωπίου, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Σπάτων που με δικά τους περίπτερα πρόβαλαν τα προϊόντα των Μεσογείων.  Στόχος για την επόμενη διοργάνωση είναι τα Μεσόγεια, που είναι και η περιοχή που διοργανώνεται η έκθεση, να έχουν τη δίκη τους διακριτή μεσογείτικη γωνιά.
Σε δήλωσή του κατά την επίσκεψή του στην έκθεση, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου είπε ότι η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα της Αττικής και στέκεται δίπλα στους παραγωγικούς φορείς και τους συνεταιρισμούς για την ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.