Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ευρωπαικές...

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ευρωπαικές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Ευρωπαικές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΜΕΧΡΙ 6/3/2017 (ΕΝΑΡΞΗ 3ου ΚΥΚΛΟΥ)

Το Τμήμα ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών ανακοινώνει την έναρξη του 3ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στις Ευρωπαικές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (Master’s Degree in European Policies on Youth, Education and Culture).

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. Οι κάτοχοι τίτλου σπουδών της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την πράξη αναγνώρισης του τίτλου τους από το ∆ΟΑΤΑΠ. Στον 3ο κύκλο του Προγράμματος που θα αρχίσει το Μάρτιο του 2017, αναμένεται η εισαγωγή τριάντα (30) μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η χρονική διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται σε τρία διδακτικά εξάμηνα, το τρίτο εκ των οποίων αξιοποιείται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας. Τα δίδακτρα για το συνολικό διάστημα των σπουδών ορίζονται σε 3.600,00 €, τα οποία καταβάλλονται σε 5 ισόποσες δόσεις κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εξαμήνων. Δίδεται ευχέρεια πληρωμής διδάκτρων διαμέσου πιστωτικής κάρτας και υπάρχει δυνατότητα ολικής κάλυψης διδάκτρων μέσω Λ.Α.Ε.Κ. (ο/η υποψήφιος/α εργαζόμενος στον ιδιωτικό ή ευρύτερο Δημόσιο Τομέα ανατρέχει για πληροφορίες στο laek.oaed.gr).

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (http://www.epnep.uom.gr) και να βρείτε το πρόγραμμα σπουδών, τα μαθήματα, τον κανονισμό που διέπει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό και τους καθηγητές που διδάσκουν. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν, από τις 20/2/2017 μέχρι τις 6/3/2017 στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Η διαδικασία αξιολόγησης πραγματοποιείται μέσω εξέτασης φακέλου και συνέντευξης, ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατά τις ημέρες Παρασκευή (απόγευμα) & Σάββατο.

Ο ∆ιευθυντής του Π.Μ.Σ.

Αριστείδης Μπιτζένης Καθηγητής ∆ιεθνούς Επιχειρηματικότητας Συντονιστής του Συνεδρίου ∆ιεθνούς Επιχειρηματικότητας www.icib.eu

Π.Μ.Σ. στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού
Εγνατίας 156, 54636 Θεσσαλονίκη

kakani@uom.gr τηλ.: 2310.891‐416, ‐454 epnep.uom.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.