Αρχική Αεροπορικά Νέα Η πρώτη ιδιόκτητη εκπαιδευτική εγκατάσταση της Airbus στην Ασία

Η πρώτη ιδιόκτητη εκπαιδευτική εγκατάσταση της Airbus στην Ασία

Celestyal Cruises

Η πρώτη ιδιόκτητη εκπαιδευτική εγκατάσταση της Airbus στην Ασία θα δημιουργηθεί κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί της Ινδίας.
Στόχος η προετοιμασία των νέων πιλότων και μηχανικών συντήρησης.

Η Airbus προετοιμάζει μια νέα εγκατάσταση εκπαίδευσης στο Aerocity, του Νέου Δελχί, για την υποστήριξη της διαρκώς αυξανόμενης ανάγκης της Ινδίας για πιλότους αεροσκαφών και μηχανικούς συντήρησης Airbus. Η θεμελίωση του νέου εκπαιδευτικού κέντρου της Airbus στην Ινδία πραγματοποιήθηκε από τον P. Ashok Gajapathi Raju, Hon’ble Union Minister της Πολιτικής Αεροπορίας και τον Tom Enders, CEO, Airbus και παρουσία του Υπουργού Jayant Sinha, Κρατικού υπευθύνου για τη Πολιτική Αεροπορία.

Η Ινδία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εσωτερική αγορά πολιτικής αεροπορίας παγκοσμίως και αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξη της ετησίως κατά 9.3% τα επόμενα 20 χρόνια, ξεπερνώντας τον παγκόσμιο μέσο όρο κατά 4.6%. Ο μέσος όρος ταξιδιών κατά κεφαλή αναμένεται να τετραπλασιασθεί το 2035, βάσει του συνδυασμού των οικονομικών και δημογραφικών παραγόντων.  

Για την υποδοχή όλης αυτής της τεράστιας ανάπτυξης η Airbus προβλέπει ζήτηση για το λιγότερο  1.600 νέα επιβατικά και εμπορικά αεροσκάφη το 2035. Η αναμενόμενη αύξηση θα δημιουργήσει ανάγκη για  24.000 νέους πιλότους και μηχανικούς συντήρησης.   

«Η διαρκής αύξηση του στόλου επιβατικών αεροσκαφών της Ινδίας πρέπει να συνδυασθεί με την κατάλληλη διαθεσιμότητα καταρτισμένων πιλότων και μηχανικών συντήρησης. Η εκπαιδευτική εγκατάσταση της Airbus θα βοηθήσει και θα διευρύνει τη δεξαμενή ταλέντου για τέτοιο προσωπικό και θα αποτελέσει πολλαπλασιαστή δύναμης για το τομέα της αεροπορίας της χώρας», είπε ο Shri P. Ashok Gajapathi Raju, Hon’ble Union Minister of Civil Aviation.

«Η ανάπτυξη της Πολιτικής Αεροπορίας για εμάς είναι μόνο η αρχή. Το εκπαιδευτικό κέντρο θα είναι το πρώτο συνολικής μας ιδιοκτησίας στην Ασία. Θα αποτελέσει ένα σύμβολο ισχυροποίησης της συνεργασίας μας με τη χώρα», δήλωσε ο  Tom Enders, CEO, Airbus.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο 7000 m2  θα αναγερθεί με ένα σχέδιο συμπληρωματικών τμημάτων, με στόχο να είναι λειτουργικό στα τέλη του 2018  με αρχικά δύο προσομοιωτές A320, οι οποίοι θα αυξηθούν σε 4 και πιθανά σε 6 σε κατάλληλο χρόνο. Θα ξεκινήσει με αρχική δυνατότητα εκπαίδευσης 800 πιλότων και  200 μηχανικών ετησίως.

Το κέντρο θα υποστηρίξει αρχικά τους χρήστες αεροσκαφών Airbus στην Ινδία και στη περιοχή. Η Airbus έχει περισσότερα από  250 αεροσκάφη σε υπηρεσία στην Ινδία και περισσότερα από 570 σε παραγγελίες από Ινδικές αεροπορικές εταιρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.