Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το μόνο πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε και σας κάνει πιο πλούσιο…

Το μόνο πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε και σας κάνει πιο πλούσιο…

Το μόνο πράγμα που μπορείτε να αγοράσετε και σας κάνει πιο πλούσιο… είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!

Ανακαλύψτε νέες εμπειρίες! Μαγειρέψτε παραδοσιακά με τοπικές μαγείρισσες της Μεσσηνίας, εξερευνήστε το παρθένο τοπίο κάνοντας πεζοπορία, ποδηλασία ή  πικ-νικ στη φύση, σκαρφαλώστε στη νησίδα Πρώτη και δροσιστείτε στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, μετά την ανάβαση.

Αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα με τις signature ελαιοθεραπείες του Anazoe Spa βασισμένες σε αρχαίες πρακτικές, γνωρίστε τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και παίξτε γκολφ στα παραθαλάσσια γήπεδα της Costa Navarino.
Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά να εξοικειωθούν με την ιστορία και τη φύση της Μεσσηνίας. Δοκιμάστε τις νέες δημιουργικές δραστηριότητες όπως οι «μικροί αρχαιολόγοι σε δράση» και οι «μικροί κηπουροί».

Η Costa Navarino καλωσορίζει φέτος τους επισκέπτες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα από αυθεντικές εμπειρίες και υπαίθριες δραστηριότητες, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ανακαλύψτε την Costa Navarino
Ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμη, η Costa Navarino και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» συνδέονται απευθείας με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με 12 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από 1η Ιουνίου 2017, καθώς και με 6 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.