Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ....

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’

H Yπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά ολοκλήρωσε την επίσκεψη της στο Ισραήλ για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση  ΙΜΤΜ στο Τελ-Αβίβ, με την συνάντησή της με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.
Ο Πατριάρχης υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα την Υπουργό στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Η κα Κουντουρά επισήμανε  ότι η ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα του Υπουργείου Τουρισμού κατά την  εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής για την προώθηση και προβολή της Ελλάδος ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού και την προσέλκυση επισκεπτών όλο το χρόνο.
 
Ενημέρωσε τον Πατριάρχη για τη στενή  συνεργασία που έχει ξεκινήσει με τους φορείς της Εκκλησίας όσον αφορά το  σχεδιασμό και την υλοποίηση συντονισμένων και οργανωμένων ενεργειών ανάδειξης και προβολής των Θρησκευτικών και Προσκυνηματικών θησαυρών και μνημείων της Ελλάδας.
 
Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε ξενάγηση της Υπουργού στο Πατριαρχείο και  επίσκεψη της στον Πανάγιο Τάφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.