Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Αλσατοί ψηφίζουν σταθερά Ελλάδα για τις διακοπές τους

Οι Αλσατοί ψηφίζουν σταθερά Ελλάδα για τις διακοπές τους

Με πρωτοβουλία  να  προβάλει  τον Ελληνικό Τουρισμό και να ενισχύσει  τις συνεργασίες του με τα γαλλόφωνα  γραφεία  της περιοχής της Αλσατίας  στην Γαλλια  το γραφείο εισερχομένου τουρισμού  Yalos Tours  που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη τουριστική αγορά συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην  έκθεση  τουρισμού και γαστρονομίας( Festivitas )  στις  3, 4 και 5  φεβρουαρίου 2017 στην Γαλλική πόλη  Μιλούζη. Την έκθεση  επισκέπτονται  επαγελματίες του τουρισμού και πολίτες από την Μιλούζη και τις κοντινές  πόλεις όπως Κολμάρ και Στρασβούργο και περίχωρα καθώς και περιοχές της Ελβετίας – Βασιλείας  και Γερμανίας .

Οι 200 εκθέτες  στον τομέα του τουρισμού και  κρουαζιέρας  καθώς και περισσότεροι από  100 εκθέτες γαστρονομίας και κρασιού συνέβαλαν στην  μαζική προσέλευση του κοινού για να ενημερωθούν για τις διακοπές τους, να δοκιμάσουν τα τοπικά προιόντα, τα φημισμΈνα κρασιά  και  φαγητά  της  περιοχής της Αλσατίας.

Πρόσκληση σε όλους τους τοπικούς τουριστικούς φορείς για συνάντηση στο περίπτερο του EuroAirport Μιλούζης  έκαναν  υπεύθυνοι του αεροδορμιου.  Κατά την διάρκεια του κοκταίλ  δοκίμασαν κρασιά και διάφορους μεζέδες  από  Ελλάδα , Κύπρο ,Μαρόκκο και Τουρκία που τους προσέφεραν το Yalos Tours, ο Κυπριακός οργανισμός τουρισμού, ένα τουριστικό γραφείο από το Μαροκκο και η Τούρκικη πρεσβεία αντίστοιχα. 

Οι επαγγελματίες του τουρισμού και το κοινό  δέχθηκαν με χαρά την συμετοχή μας στην  έκθεση.  Συγκινητική  ήταν η εκδήλωση αγάπης τους κόσμου για την Ελλάδα  αφού οι περισσότεροι από αυτούς  έλεγαν ότι έχουν έρθει  μέχρι  και 10  φορές στην Ελλάδα  για διακοπες.

Υπάρχουν προγραμματισμένες πτήσεις για την  σαιζόν του 2017 από τουρ οπερειτορς  από το αεροδρόμιο EuroAirport της Μιλούζης για Θεσαλλονίκη, Ρόδο , Κω, Κρήτη και Κέρκυρα ενώ ενισχύετε η Αθήνα με κατ’ ευθείαν  πτήση της Aegean Airlines  από  Στρασβούργο από τον Απρίλιο.

 

Το τουριστικό γραφείο  Yalos Tours  που εξειδικεύετε στην γαλλόφωνη αγορά συζήτησε με τους τοπικούς πράκτορες την ενύσχυση των προγραμμάτων τους για την Ελλάδα καθώς και την  δυνατότητα  που μπορεί να τους προσφέρει στο να προωθούν πακέτα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας καθώς  γκρούπς, συνέδρια και  τουριστικών υπηρεσιών a la carte.

Με την βοήθεια του γαλλόφωνου ιντερνετικού κόμβου του,  www.yalostours.com  , που έχει δημιουργήσει γίνετε προβολή τουριστικων πακέτων και προώθυση ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της  έκθεσης οργανώθηκε κλήρωση από το  Yalos Tours  σε συνεργασία με το EuroAirport  για τρείς διαφορετικούς  προορισμούς στην Ελλάδα. Τα τρία  τυχερά ζευγάρια κέρδισαν μια  βδομάδα  διακοπές σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία  όπως  το ξενοδοχείο Miramare  στην  Εύβοια, το ξενοδοχείο  Pyrgaki  στην Πάρο και το Ξενοδοχείο  Primasol Louis Ionian Sun στην  Κέρκυρα.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.