Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Viber ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ.Djamel Agaoua στη θέση του Διευθύνοντος...

Η Viber ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ.Djamel Agaoua στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας

Viber Announces Appointment of Djamel Agaoua as CEO

Ο κ. Agaoua είναι επιφανής επιχειρηματίας στον τομέα της τεχνολογίας, ο οποίος έχει συστήσει πολλές επιχειρήσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Silicon Valley. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Viber, ο κ. Agaoua θα εστιάσει στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων χαρακτηριστικών, στο χτίσιμο νέων διεθνών συνεργασιών και στη δυναμική αύξηση των χρηστών σε  παγκόσμιο επίπεδο.

2 Φεβρουαρίου 2017 – Η Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι ο κ.Djamel Agaoua εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας ως ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, αναλαμβάνοντας άμεσα τα νέα του καθήκοντα.  Από τη θέση αυτή, ο κ.Agaoua θα ηγηθεί της προσπάθειας της Viber για την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων καινοτόμων χαρακτηριστικών και τη διεύρυνση της βάσης των χρηστών σε διεθνές επίπεδο.

Ο κ.Djamel Agaoua έχει γαλλική υπηκοότητα και για πολλά χρόνια είχε τη βάση του στη Silicon Valley. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Viber, ο κ. Agaoua ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη MobPartner, μια επιτυχημένη διεθνή εταιρεία ψηφιακής διαφήμισης μέσω κινητών συσκευών,  η οποία τον Μάρτιο του 2015 εξαγοράστηκε από την  Cheetah Mobile.  “Η Viber συνεχίζει να παίζει ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις του κλάδου των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Επιτυγχάνει  να προσφέρει στους χρήστες της  μια απρόσκοπτη εμπειρία φωνητικής κλήσης που συνδυάζεται με τη δυνατότητα ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων και άλλα δυναμικά εργαλεία επικοινωνίας», δήλωσε ο κ. Agaoua. “Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ να συμβάλλω στη σημαντική αποστολή της Viber – να παρέχουμε στους χρήστες μας τη δυνατότητα να συνδέονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα προσφέροντας τους μια συναρπαστική εμπειρία επικοινωνίας. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη Viber σε νέες καινοτομίες και στην ανάπτυξη νέων ευκαιριών.

«Με το επιχειρηματικό του πνεύμα, τις ηγετικές του ικανότητες και την καλή γνώση των ταχέως αναπτυσσόμενων αγορών, έχω μεγάλες προσδοκίες από τον κ.Djamel Agaoua ως νέο CEO της Viber”, δήλωσε ο Hiroshi Mikitani, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Rakuten Inc. “Η Viber είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων  παγκοσμίως και αποτελεί σημαντικό  κομμάτι της επεκτεινόμενης Rakuten. Με τον κ.Agaoua στο τιμόνι, η Viber θα συνεχίσει να συμβάλλει στην επίτευξη του οράματός μας για παγκόσμια καινοτομία. “

O κ. Agaoua στελεχώνει τη σημερινή ηγεσία της Viber μαζί με τον κ.Michael Shmilov, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Γενικός Διευθυντής (COO) της εταιρείας και θα συνεργάζεται στενά με τον νέο CEO σε έργα εξέχουσας στρατηγικής σημασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.