Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels στα Travelers’ Choice...

Διπλή διάκριση για τα ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels στα Travelers’ Choice Awards 2017 του Tripadvisor

Δύο ξενοδοχεία της Aqua Vista Hotels διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες τους από το Tripadvisor, καθώς συμπεριλήφθηκαν στο Top 25 B&Bs and Inns για την Ελλάδα στο πλαίσιο των Travelers’ Choice Awards 2017. Τα Above Blue Suites και Athermi Suites στη Σαντορίνη, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς παγκοσμίως, βρέθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας στην κατηγορία τους, όπως αυτά ψηφίστηκαν από τους χρήστες του Tripadvisor.

Η κομψή αισθητική, η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση, οι ξεχωριστές παροχές και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, καθώς και η μοναδική θέα στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο της Σαντορίνης είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων που συνέβαλαν στο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στα πιο αγαπημένα των αναγνωστών του Tripadvisor.

Η εν λόγω διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Aqua Vista Hotels, καθώς επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά και την επιμονή στη δημιουργία μοναδικών hotel concepts και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με στόχο την αξέχαστη εμπειρία διαμονής στις μονάδες που διαχειρίζεται.

Το γεγονός ότι η διάκριση προέρχεται από τους ίδιους τους επισκέπτες των ξενοδοχείων αυξάνει τη σημασία της και  παράλληλα το αίσθημα ευθύνης για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο μέλλον.

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.