Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από 18 έως 21 Μαΐου 2017 και έχει ως στόχο να προβάλει την Ελλάδα μέσω της γαστρονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού. Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία Alfa Expo.

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες. Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 6 ή 9 ή 12 τ.μ. (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών). Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 110€ (πλέον Φ.Π.Α).

Εφόσον επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί και η κατάταξη –λίστα των υποψήφιων εκθετών βάσει των κριτηρίων επιλογής:

1) τα προϊόντα όπως αγροτικά προϊόντα (λάδι, ελιά, κρασί, φιστίκι, μέλι, φρούτα, λαχανικά κ.α.), γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, ψαρικά, ψωμί & αρτοσκευάσματα, βιολογικά τρόφιμα, αφεψήματα κ.α. να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής

2) να δοθεί προτεραιότητα σε συνεταιρισμούς, συλλόγους, ομάδες παραγωγών

3) να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατό περισσότερες Περιφερειακές ενότητες

4) να προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας σε προηγούμενες εκθέσεις

Ως εκ τούτου καλούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 27/02/2017 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020. (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή, η μεταποίηση ή η τυποποίηση γίνεται στην Αττική)

  2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης

  Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των παραγωγών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες (μέσω b2b συναντήσεων), με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής

Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Aγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.