Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΜΙΤ είχε πληροφορίες για επιθέσεις τη νύχτα της πρωτοχρονιάς στη Τουρκία

Η ΜΙΤ είχε πληροφορίες για επιθέσεις τη νύχτα της πρωτοχρονιάς στη Τουρκία

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας (MIT) είχε πληροφορίες για επιθέσεις τη νύχτα της πρωτοχρονιάς από το Ισλαμικό Κράτος, ήδη από τις 19 Δεκεμβρίου, αναφέρει η εφημερίδα Huriyet.

Συγκεκριμένα, η ΜΙΤ πραγματοποίησε επιχειρήσεις από τις 28 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σε όλη τη χώρα, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη 63 φερόμενων ως μέλη του ISIS, όπως σημειώνεται στον αγγλόφωνο ιστότοπο της εφημερίδας Huriyet.

Η πλειονότητα των υπόπτων προερχόταν από άλλες χώρες.

Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η ΜΙΤ έκαναν λόγο για σχεδιαζόμενες επιθέσεις με βόμβες, βομβιστές αυτοκτονίας ή εκτελεστές σε κλαμπ και άλλους χώρους διασκέδασης στην Κωσταντινούπολη την Άγκυρα, αλλά και σε ανατολικότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η ΜΙΤ μετά την επίθεση της πρωτοχρονιάς, ο δράστης προερχόταν από τον ίδιο πυρήνα που σχεδίασε και πραγματοποίησε την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης τον περασμένο Ιούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.