Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δύο νέα 5άστερα Ιkos Resorts έρχονται τo 2018- 2019

Δύο νέα 5άστερα Ιkos Resorts έρχονται τo 2018- 2019

Με το καινοτόμο πρόγραμμα Dine Out που προσφέρει στους πελάτες της Ikos Resorts την δυνατότητα να δειπνούν χωρίς χρέωση, εκτός ξενοδοχείου, σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής, το πρόγραμμα Ikos Green και τη δημιουργία θέσεων εργασίας που απευθύνονται στην τοπική κοινωνία δύο νέα Ikos Resorts σε Κέρκυρα και Κώ έρχονται τη διετία 2018- 2019, μετά από συνολικές επενδύσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ, ενώ για το φετινό χειμώνα ο όμιλος έχει ήδη σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 27 εκατ. στη Χαλκιδική.

Οσον αφορά το εν εξελίξει πρόγραμμα στη Χαλκιδική από το κοινό σχήμα που έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή κεφαλαίων των Oaktree Capital Management, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE κ.τ.λ. και των επιχειρηματίων Σ. και Α. Ανδρεάδη, περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της τελευταίας φάσης του διετούς επενδυτικού σχεδίου με την πλήρη ανακαίνιση όλων των 290 δωματίων του Ιkos Oceania στη Χαλκιδική, με προσθήκη και νέων σουιτών ενός και δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικούς κήπους και αναβαθμισμένη πρόσβαση στην παραλία.

Ως προς τις επόμενες επενδύσεις σε Κέρκυρα και Κω, έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά των ξενοδοχείων Corfu Chandris και Dassia Chandris στην Κέρκυρα, όπως και του παλαιού ξενοδοχείου Club Med Kefalos στην Κω, με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση και λειτουργία τους υπό το εμπορικό σήμα της Ikos Resorts. Στην Κέρκυρα τα δύο ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν πλήρως και θα λειτουργήσουν ως ενιαία 5άστερη μονάδα Ikos Dassia με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, τον Μάιο του 2018. H συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 110 εκατ. ευρώ.

Στην Κέφαλο της Κω, η υφιστάμενη κλειστή ξενοδοχειακή μονάδα, θα ανακαινισθεί πλήρως, θα επεκταθεί και θα λειτουργήσει ως Ikos Kefalos επίσης με 410 δωμάτια, σουίτες και bungalows, την άνοιξη του 2019.

Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 90 εκατ. ευρώ. Επισημαίνεται εδώ ότι το πρώην Club Med Kefalos παραμένει κλειστό την τελευταία σχεδόν πενταετία
Σημειωτέον ότι η Ikos Resorts, ύστερα από μόλις διετή παρουσία στην εγχώρια ξενοδοχειακή αγορά με τα Ikos Olivia και Ιkos Oceania στη Χαλκιδική, προσφάτως βραβεύτηκε ως η κορυφαία στην κατηγορία «luxury resorts» παγκοσμίως.

Το ΗolidayCheck είναι η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα στις γερμανόφωνες χώρες, την οποία 20-30 εκατ. χρήστες χρησιμοποιούν κάθε μήνα για να συλλέξουν πληροφορίες και στη συνέχεια να επιλέξουν τις ιδανικές διακοπές τους μέσα από 300 χιλιαδες και περισσότερα ξενοδοχεία. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για να μοιραστούν τις εμπειρίες των διακοπών τους. Ετσι, τα βραβεία ΗolidayCheck βασίζονται σε εκατομμύρια πραγματικές και αμερόληπτες κριτικές και απόψεις από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Η διάκριση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των δύο πρώτων θέσεων των καλύτερων All-Inclusive Resorts στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και στις πρώτες έξι στον κόσμο στα βραβεία Trip Advisor Traveller’s ChoiceAwards © για το 2016 . Πιο συγκεκριμένα, τo Ikos Olivia αναδείχθηκε στην πρώτη θέση των Best All-Inclusive στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων Αll-Ιnclusive resorts. To Ikos Oceania κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη για τα καλύτερα Αll-Ιnclusive resorts στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο και την έκτη στην αντίστοιχη παγκόσμια κατάταξη.

Κάθε ξενοδοχείο της Ikos Resorts προσφέρει πολυτελείς διακοπές αποκλειστικά σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες προσφέροντας σε ένα ενιαίο πακέτο Infinite Lifestyle, διεθνείς μεσογειακές επιλογές τουλάχιστον πέντε εστιατορίων με υπογραφή βραβευμένων με αστέρια Michelin chef, 24ωρο room service και mini bar, λίστα κρασιών 300 ελληνικών και ευρωπαϊκών ετικετών, γαστρονομία στηριζόμενη σε φρέσκα τοπικά προϊόντα, εξαιρετική ποικιλία δραστηριοτήτων και διασκέδασης για όλη την οικογένεια και το καινοτόμο πρόγραμμα Dine Out που προσφέρει στους πελάτες της Ikos Resorts την δυνατότητα να δειπνούν χωρίς χρέωση, εκτός ξενοδοχείου, σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής.

Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η εταιρεία, η Ikos, σε όλους τους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, προσδίδει ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον μέσα από τα πρωτοπόρα προγράμματα Ikos Green και στηρίζει την κοινωνική συνοχή και απασχόληση, με τη δημιουργία θέσεων εργασίας που κατά 70% απευθύνονται στην τοπική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.