Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1ο Συνέδριο Hotel Tech Τεχνολογία & Revenue Streams πέντε αστέρων!
 9 Φεβρουαρίου...

1ο Συνέδριο Hotel Tech Τεχνολογία & Revenue Streams πέντε αστέρων!
 9 Φεβρουαρίου 2017 | Ξενοδοχείο Divani Caravel

Το 1ο Συνέδριο Hotel Tech, (#hoteltech17), θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με κεντρικό τίτλο: «Τεχνολογία & Revenue Streams πέντε αστέρων!».

Οι τουριστικές υποδομές και ειδικότερα οι ξενοδοχειακές μονάδες κάθε μεγέθους και κατηγορίας, συνθέτουν μια μεγάλη κάθετη αγορά, η οποία λόγω των πολλών και μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει, αποτελεί ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής πολλών σύγχρονων τεχνολογιών.

Ειδικότερα στην Ελλάδα – όπου ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας – η αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και η υλοποίηση αντίστοιχων έργων εξασφαλίζουν τη διαφοροποίηση και ενισχύουν τη λειτουργικότητα / αποτελεσματικότητα των ξενοδοχειακών υποδομών. Αναβαθμίζουν επίσης τις προσφερόμενες υπηρεσίες, γεγονός που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων και στην αύξηση των revenue streams.

Το συνέδριο Hotel Tech, που διοργανώνεται από την Smart Press, στοχεύει στην ανάδειξη όλων αυτών των τεχνολογιών που απευθύνονται στη κάθετη αγορά των ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα εστιάζει σε 5 βασικούς τομείς και συγκεκριμένα στις Τηλεπικοινωνίες, την Πληροφορική, την Ενέργεια, την Ασφάλεια και την Τηλεόραση, αλλά και συνδυασμό όλων αυτών στο πλαίσιο του System Integration.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην υιοθέτηση και εφαρμογή όλων αυτών των τεχνολογιών έχει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας. Όλα τα στελέχη και το προσωπικό των ξενοδοχείων, μέσα από τη παροχή των απαραίτητων γνώσεων, τη σωστή εκπαίδευση και πιστή τήρηση των διαδικασιών, αποτελούν τον καταλυτικό παράγοντα βέλτιστης διαχείρισης όλων των ανωτέρω τεχνολογιών.

Σε όλους αυτούς απευθύνεται το συγκεκριμένο συνέδριο, με σκοπό να τους εφοδιάσει με τις κατάλληλες γνώσεις προκειμένου αυτοί να λάβουν τις σωστές αποφάσεις και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σύγχρονες τεχνολογίες προς όφελος των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Που απευθύνεται
Το Hotel Tech απευθύνεται σε Στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων (Ξενοδόχους, Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών μονάδων, Υπεύθυνους Εγκαταστάσεων και Προμηθειών, Διευθυντές Ασφάλειας, Υπεύθυνους τμημάτων ΙCΤ & Μηχανοργάνωσης, Digital Managers, Υπεύθυνους Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Συμβούλους, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστές, Υπεργολάβους, Επαγγελματίες του Τουρισμού, κ.α) που λαμβάνουν μέρος στις σημαντικές αποφάσεις για την επιλογή και διαχείριση των τεχνολογικών υποδομών στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
Επίσης, απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, Intergrators και εν γένει επιχειρήσεις και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών και εμπορίας εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής, ενέργειας, ασφάλειας και τηλεόρασης που αναλαμβάνουν την υλοποίηση τεχνολογικών έργων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις.

Εκθεσιακός τομέας συνεδρίου – Networking & Interactivity
Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, οι εταιρίες – χορηγοί, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητες, τις τεχνολογικές λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, εξετάζοντας τις προοπτικές συνεργασίας.

Το networking είναι σημαντική παράμετρος επιτυχίας του συνεδρίου και από την πλευρά των οργανωτών θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη διασφάλισή του.
Θα οργανωθούν επίσης πολλές παράλληλες δράσεις (διαγωνισμοί, promotions, workshops κλπ.), προκειμένου να ενισχυθούν τόσο η διαδραστικότητα όσο και η αποτελεσματικότητα.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι εντελώς δωρεάν, ενώ παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο ακόλουθο link:
http://hoteltech.gr/1o-hotel-tech-2017/forma-engrafis/

Σχετικά με το Συνέδριο Hotel Tech
Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Hotel Tech. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook, στο Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.