Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή της Κρήτης στην έκθεση τουρισμού «Grecka Panorama» στην Πολωνία στις 3...

Συμμετοχή της Κρήτης στην έκθεση τουρισμού «Grecka Panorama» στην Πολωνία στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

Η Κρήτη, η ποιότητα του τουρισμού της και οι παραδοσιακές γεύσεις της φημισμένης Κρητικής κουζίνας θα αναδειχθούν στην διεθνή έκθεση της Πολωνίας που πραγματοποιείται στις  3 και 4 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία (Εθνικό Στάδιο National Stadium PGE Narodowy) με την ονομασία Grecka Panorama (The Greek food show).

Η έκθεση αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της Πολωνικής αγοράς, η οποία αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και κατακτά σημαντικό μερίδιο στις αφίξεις τουριστών στην Κρήτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο οποίο οι επισκέπτες θα είναι καλοδεχούμενοι και με το έντυπο πληροφοριακό υλικό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γαστρονομία της  Κρητικής διατροφής, με Κρητικές γεύσεις που θα ετοιμάζουν τρεις έμπειροι και καταξιωμένοι Σεφ από το Ινστιτούτο Κρητικής Διατροφής.

Επικεφαλής της Κρητικής αποστολής θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης  Χανίων  Απόστολος Βουλγαράκης και συμμετέχουν ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Νίκος Γιανούλης, ο προϊστάμενος του τμήματος Τουρισμού Μανόλης Βολικάκης και η ξεναγός Ελευθερία Μανούσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.