Αρχική Αεροπορικά Νέα ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΝ 32Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΝ 32Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA

Η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την εξαιρετική της παρουσία στην έκθεση
 

photo-4Δυναμικό «παρών» έδωσε και φέτος η Qatar Airways στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την έκθεση εγκαινίασε η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία επισήμανε ότι η Ελλάδα, με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μπορεί να πρωταγωνιστήσει διεθνώς ως ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός 365 ημέρες το χρόνο.
photo-5-copyΗ φετινή διοργάνωση αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία του θεσμού, καθώς σημειώθηκε 46% αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας, με πάνω από 20.000 άτομα να περνούν τις πύλες της έκθεσης. Από την άλλη ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών σχεδόν διπλασιάστηκε, φτάνοντας ποσοστό της τάξεως του  91%. Τέλος, οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 70%, ποσοστά που δικαίως ανέδειξαν την έκθεση σε σημαντικό τουριστικό γεγονός.
Το εντυπωσιακό, διώροφο περίπτερο της Qatar Airways άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες χάρη στην αισθητική και την πρωτοτυπία του, ενώ ταυτόχρονα προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της αεροπορικής εταιρείας, τα νέα και τα σχέδιά της για την ταξιδιωτική αγορά της Ελλάδας.

photo-3-copyΠαράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης η Qatar Airways πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της ταξιδιωτικής αγοράς, ενώ αρκετές ήταν και οι συναντήσεις που προγραμματίστηκαν με εκπροσώπους από τον τοπικό, αλλά και τον πανελλαδικό τύπο.
Η Country Manager της Qatar Airways για Ελλάδα και Κύπρο, κα Theresa Cissell, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Οι συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου απέβησαν ιδιαίτερα αποδοτικές για την εταιρείας μας και συνέβαλλαν στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας να εξελίξουμε και να προωθήσουμε περαιτέρω το στρατηγικό μας πλάνο για την Ελληνική αγορά για το 2017.Η Qatar Airways πραγματοποιηθεί τρεις απευθείας πτήσεις την ημέρα από την Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Χαμάντ στη Ντόχα, από όπου είναι σε θέση να συνδέει τους ταξιδιώτες με περισσότερους από 150 προορισμούς παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική αγορά για τη δραστηριότητά μας και αυτή η έκθεση ήταν μια άριστη ευκαιρία να ενδυναμώσουμε περισσότερο τη μακρόχρονη σχέση που διατηρούμε με την αγορα και να δώσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης μας στην περιοχή.»
Το περίπτερο της Qatar Airways επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων η Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Προέδρος ΔΕΘ HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, καθώς επίσης και επιχειρηματίες του τουρισμού και άλλων συναφών κλάδων και πλήθος επισκεπτών.
Τέλος, η παρουσία της Qatar Airways στην Philoxenia 2016 διακρίθηκε από τους διοργανωτές, οι οποίοι και της απένειμαν βραβείο για τη εξαιρετική της παρουσία και συμμετοχή στην έκθεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.