Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μελέτη για την «χάραξη ελκυστικής» διαδρομής στη πόλη του Πειραιά για τους...

Μελέτη για την «χάραξη ελκυστικής» διαδρομής στη πόλη του Πειραιά για τους επιβάτες κρουαζιέρας

Μελέτη για τη διαμόρφωση μιας «ελκυστικής» διαδρομής στη πόλη του Πειραιά, με την ανάλογη σήμανση, για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων θα εκπονήσει η Περιφέρεια Αττικής.

Αντικείμενο της μελέτης, που είναι προϋπολογισμού 34.940 € και θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, θα είναι:
1. Η μελέτη επιλογής Διαδρομών στην πόλη του Πειραιά για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων. Και
2. Η μελέτη κατακόρυφης – οριζόντιας σήμανσης και ασφάλισης των Διαδρομών.
Η σήμανση θα γίνει με χρήση ενημερωτικών πινακίδων (διαδραστικές «beacons», οθόνες αφής, πινακίδες μεταβλητού κειμένου, απλές τουριστικές πινακίδες, κλπ). Δεν αποκλείεται η χρήση και άλλου είδους πινακίδων (του Κ.Ο.Κ. ή άλλες), εάν αυτό είναι απαραίτητο.
Επίσης θα εξεταστεί η διαγράμμιση καθοδήγησης των τουριστικών κυκλικών διαδρομών από το λιμάνι προς σημεία ενδιαφέροντος και επιστροφή.
Παράλληλα, θα γίνουν προτάσεις για τυχόν μέτρα βελτίωσης και ασφάλισης των επιφανειών βάδισης, με βάση μελέτες συγκοινωνιακών έργων και κυκλοφοριακών μελετών.
%ce%93%ce%b9%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%93%ce%b1%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%82Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης σε δηλώσεις του τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της μελέτης και την υλοποίηση του έργου θα έχουν στην διάθεσή τους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, Αυτοδιοίκηση, Επιμελητήρια, Εμπορικός Σύλλογος κ.α., ένα χρήσιμο εργαλείο για την προσέλκυση επιβατών κρουαζιέρας στη πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.