Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας...

Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα

Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα
Celestyal Cruises

Στις 07.12.2016 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Εθιμοτυπική Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λυδίας Κονιόρδου, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα, κ. Zou Xiaoli.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις μακροχρόνιες διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών αλλά και θέματα σχετικά με το Έτος πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας σε επίπεδο πολιτιστικών βιομηχανιών μεταξύ Ελλάδας και ΛΔΚ για το 2017. Συντονιστής του Έτους από την Ελληνική πλευρά θα είναι το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τη συμμετοχή και άλλων υπουργείων. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην αειφορία των ανταλλαγών, δημιουργώντας έναν άξονα μεταξύ πολιτισμού και οικονομίας που σκοπό θα έχει την δημιουργία ισχυρών δεσμών των πολιτιστικών φορέων των δύο χωρών.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα θεμέλια της τεχνικής οργάνωσης και συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία των δύο χώρων για την επιτυχή διοργάνωση του Έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.