Αρχική Βραβεία Για την πολυετή προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση τιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου...

Για την πολυετή προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση τιμήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής

Στην οικογένεια του, στη σύζυγό του Κατερίνα και στα παιδιά του που σε όλη αυτή τη διαδρομή στάθηκαν με διακριτικότητα δίπλα του, προσέφερε, το βραβείο με το οποίο τον τίμησαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), για την πολυετή προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) τίμησαν την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, Δημάρχους της Αττικής που με τη διαδρομή τους σφράγισαν τόσο την εξέλιξη των δήμων τους όσο και την ίδια την αυτοδιοίκηση της χώρας. Επίσης, βραβεύτηκαν προσωπικότητες και φορείς που έχουν συμβάλει στη στήριξη των δήμων και των τοπικών κοινωνιών.  

Για την κοινωνική προσφορά τους και την στήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης βραβεύτηκαν ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ για την προσφορά τους στην Αυτοδιοίκηση οι πρώην Δήμαρχοι Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ελληνικού Κωνσταντίνος  Κορτζίδης (το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Χρήστος Κορτζίδης, πρώην Δήμαρχος Ελληνικού), Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός, Γέρακα Ιωάννης Παπαδογεωργάκης, Μοσχάτου Ταξιάρχης Παπαντώνης και Σαρωνικού και Καλυβίων Πέτρος Φιλίππου (οι πέντε τελευταίοι με έξι θητείες).
    Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Φιλίππου, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, πρώην και νυν συναδέλφους στην τοπική αυτοδιοίκηση και αναφέρθηκε στη μοναδικότητα της διαδρομής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και στις συγκλονιστικές εμπειρίες που προσφέρει η επαφή με τους πολίτες και η ενασχόληση με τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών. Τέλος, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ανατολικής Αττικής για την παρουσία τους στην εκδήλωση βράβευσης και ιδιαίτερα τους Δημάρχους Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο, Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.