Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Fashion Room Service στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016

Fashion Room Service στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016

O πιο δημοφιλής θεσμός της πόλης είναι πάλι εδώ! Το Fashion Room Service στην XXL εκδοχή του επιστρέφει στο Grecotel Pallas Athena την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016, με μοναδικά brands, νέους designers και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της μόδας & του στυλ, του καλλιτεχνικού κοσμήματος και του art & design.

To πολυτελές art boutique ξενοδοχείο του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel φιλοξενεί όπως πάντα designers και brands από τον χώρο του art & design: ART LOVE, BIRDS & LOFTS, BOLD & LOCKED, CHICUEL, DOT., KENTIA, KROKOS ART, NASSOS NTOTSIKAS, NOILENCE, ORPHANS 1618, SEBASTIAN, SPIROS ELEFTHERIOU, URBAN OWL, VATHOS APARREL, WAREHOUSE, ΣΗΜΕΙΟ Χ, ΤΗΕ LINE PROJECT, καθώς και τους έξι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “ABSOLUT ROOMS”.

Στην πιο δημιουργική συνάντηση του καλλιτεχνικού κοινού της πόλης οι σχεδιαστές υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 16:00 έως τις 22:30 για να γνωρίσουν τη δουλειά τους από κοντά και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους.  Δημοσιογράφοι, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, εμπορικοί αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και όλο το fashion και art crowd της πόλης θα είναι εδώ!  

Μη χάσετε το πάρτυ με την ABSOLUT VODKA, όπου πρωταγωνιστεί η limited edition φιάλη Absolut Facet,  που βρίσκεται και σε όλα τα δωμάτια του Fashion Room Service.  Από τις 20:30 απολαύστε εκπληκτικά cocktails και το Fashion Room Service μενού του Pallas Athena ειδικά για τη βραδιά, ενώ ο Disco Juice από το DJ booth του ξενοδοχείου δημιουργεί τη δική του fashion party ατμόσφαιρα!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Pallas Athena Grecotel Boutique Hotel
Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
τηλ. : 210-32.50.900

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.