Αρχική Αεροπορικά Νέα Η QATAR AIRWAYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η QATAR AIRWAYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MATCH OF CHAMPIONS
 
Ανέβασε online τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες, με το hashtag #QatarAirwaysCup για να κερδίσεις εισιτήρια για το Match of Champions που  θα διεξαχθεί στη Ντόχα στις 13 Δεκεμβρίου
 
Στον μοναδικό αγώνα η FC Barcelona βρίσκεται αντιμέτωπη με την Al-Ahli SC για την κατάκτηση του Qatar Airways Cup

Η Qatar Airways προσκαλεί τους ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο να επιδείξουν τις καλύτερες ποδοσφαιρικές τους κινήσεις και να τις ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #QatarAirwaysCup, για να κερδίσουν δύο εισιτήρια για το Match of Champions που θα διεξαχθεί στη Ντόχα στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

Το Match of Champions φέρνει αντιμέτωπους την FC Barcelona, μία από τις πιο επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με την Al-Ahli SC, μια από τις πιο αγαπημένες ποδοσφαιρικές ομάδες στη Μέση Ανατολή, αλλά και πρωταθλήτρια του Saudi Professional League, Saudi Super Cup και King Cup. Η Qatar Airways είναι ο επίσημος αερομεταφορέας και των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν στο στάδιο Al Gharafa.

Δείξτε τις ικανότητές σας στο ποδόσφαιρο δημιουργώντας ένα βίντεο διάρκειας δεκαπέντε δευτερολέπτων και ανεβάστε το χρησιμοποιώντας το hashtag #QatarAirwaysCup στο Twitter, το Instagram, ή το Facebook. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε το βίντεό σας online στο www.qatarairways.com/qrchallenge. Οι νικητές θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή της Qatar Airways.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Qatar Airways. Ο διαγωνισμός τρέχει από τις 15 έως τις 29 Νοεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την 1η Δεκεμβρίου 2016. Όλες οι λεπτομέρειες, οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι διαθέσιμα στο www.qatarairways.com/qrchallenge

Η Senior Vice President of Communications and Marketing της Qatar Airways, κα Salam Al Shawa δήλωσε: «Aυτός ο διαγωνισμός είναι ένα μοναδικό δώρο σε όλους τους ταξιδιώτες μας, αλλά και στους εκατομμύρια ακόλουθους μας στα social media σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Γνωστοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως ο Lionel Messi και ο Omar Al Somah, εμπνέουν καθημερινά εκατομμύρια φαν του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Με το διαγωνισμό Qatar Airways Cup, οι φίλαθλοι θα διασκεδάσουν επιδεικνύοντας τις ικανότητες τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, να ταξιδέψουν με την Qatar Airways και να είναι μέρος του Match of Champions. Ο αγώνας μεταξύ των δύο αγαπημένων μας ομάδων, FC Barcelona και Al-Ahli SC, θα είναι αξέχαστο γεγονός για όλους μας και αναμένω με ενθουσιασμό να μάθω ποιοι θα είναι μαζί μας για να χειροκροτήσουν τις ομάδες.»

Η Qatar Airways πετά σε περισσότερους από 150 προορισμούς, σε 6 ηπείρους, έχοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προορισμών παγκοσμίως. Μέσω αυτού του εκτεταμένου δικτύου, η εταιρεία συνδέει σχεδόν 30 εκατομμύρια ανθρώπους το χρόνο, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad, το οποίο είναι και το επίσημο αεροδρόμιο της FC Bayern-Munich.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.