Αρχική Βραβεία ΒΡΑΒΕΥΣΗ της TOP KINISIS από την MSC CRUISES

ΒΡΑΒΕΥΣΗ της TOP KINISIS από την MSC CRUISES

Σε μια μεγάλη και επιβλητική εκδήλωση με την επωνυμία “All-Stars of the Sea” που πραγματοποιήθηκε εν πλω στο “MSC Fantasia”, η εταιρεία κρουαζιέρων πολυτελείας MSC Cruises βράβευσε τους καλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες/αντιπροσώπους της σ’ όλον τον κόσμο. 

Μεταξύ αυτών και η Top Kinisis Travel που είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση κρουαζιέρων από το λιμάνι του Πειραιά.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η MSC Cruises ανακοίνωσε και τα σχέδια της για την επόμενη δεκαετία όπου θα επενδύσει 9 δισεκατομμύρια ευρώ για 11 νέα κρουαζιερόπλοια υψηλής τεχνολογίας και ένα νησί, θαλάσσιο καταφύγιο, στις Μπαχάμες.
To καλοκαίρι του 2017 η κρουαζιέρα της MSC Cruises θα πραγματοποιηθεί με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC Poesia”.
H συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι 8ήμερη, η περίοδος της είναι από Ιούνιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2017, και με ανανεωμένο δρομολόγιο (Πειραιάς – Άγιοι Σαράντα – Ντουμπρόβνικ – Βενετία – Μπάρι – Κατάκολο – Μύκονος – Πειραιάς).
Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν από τώρα τις κρατήσεις τους, εκμεταλλευόμενοι τις early booking προσφορές!

Η Top Kinisis αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στην αγορά της Κύπρου.
Στην Ελλάδα, εκπροσωπείται μέσω της θυγατρικής της Top Kinisis Hellas.
O οργανισμός προσφέρει πάσης φύσης ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με υψηλά ποιοτικά standards παρεχομένων υπηρεσιών, δίκτυο πωλήσεων και ειδικευμένο προσωπικό.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.