Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Etihad Airways επιλέγει τον οίκο Christian Lacroix και Omorovicza

Η Etihad Airways επιλέγει τον οίκο Christian Lacroix και Omorovicza

H Αεροπορική επιλέγει τον οίκο Christian Lacroix και Omorovicza για τα νέα κομψά κιτ φροντίδας για την παγκοσμίου φήμης εμπειρία επισκεπτών της Πρώτης Θέσης

fc_amenity-etihadΗ Etihad Airways παρουσίασε τα νέα κιτ περιποίησης Πρώτης Θέσης, τα οποία έχουν σχεδιάσει σε συνεργασία δύο κορυφαίοι οίκοι του κόσμου της μόδας και της ομορφιάς: ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής μόδας Christian Lacroix και η πρωτοποριακή ουγγρική μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας, Omorovicza.

Τα νέα ελκυστικά τσαντάκια αρχικά θα εισαχθούν στις πτήσεις με αεροσκάφη Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Σίδνεϊ, της Μελβούρνης και της Βομβάης, και στη συνέχεια σε όλο το στόλο στις αρχές του 2017.

Ο Calum Laming, Αντιπρόεδρος Guest Experience της Etihad Airways, δήλωσε: «Τα νέα κιτ ισορροπούν τέλεια τη μόδα και το στυλ με την ομορφιά και την ευεξία. Με τη συνεργασία των δύο αυτών καινοτόμων οίκων, είμαστε και πάλι σε θέση να επιδείξουμε τη συνεχή δέσμευση της Etihad Airways στα ταξίδια Πρώτης Θέσης, και να προσφέρουμε απαράμιλλη εμπειρία σε κάθε φάση του ταξιδιού των πελατών μας μαζί μας».

Με τη φήμη που έχουμε για την προσοχή στη λεπτομέρεια και μια σχολαστική προσέγγιση στο σχεδιασμό, το σήμα Christian Lacroix συμπληρώνει την κομψότητα και γίνεται συνώνυμο με την εξυπηρέτηση της Etihad Airways στην καμπίνα Πρώτης Θέσης. Υπάρχουν δύο ειδών ανάγλυφα  κιτ, τα οποία βγαίνουν σε δύο χρώματα, δαμασκηνί  για τις γυναίκες και γκρι για τους άνδρες. Σε δεύτερη φάση θα δείτε τα νέα κιτ σε μπορντό χρώμα για τις γυναίκες και μαύρο χρώμα για τους άνδρες.

Υπάρχουν δύο ποικιλίες τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες – υπάρχει η επιλογή του νεσεσέρ ή της τσάντας που μετατρέπεται σε επίπεδη θήκη για τους άνδρες, και της μικρής αναδιπλούμενης τσάντας τύπου clutch για τις γυναίκες. Η γυναικεία τσάντα  έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομψό βραδινό clutch ενώ το αντρικό τσαντάκι  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάντα μέσης ή όταν γίνεται επίπεδη, ώς τσάντα αποθήκευσης για συσκευές tablet, όπως iPads.

Ο Nicolas Topiol, Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Christian Lacroix, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Etihad Airways για τις τσάντες της Πρώτης Θέσης. Η Etihad Airways ως κορυφαία αεροπορική εταιρία παγκοσμίως συνάδει άψογα με τον Οίκο του Christian Lacroix».

Οι τσάντες περιέχουν τέσσερα προιόντα αντι-γήρανσης και αναζωογόνησης από την εταιρεία Omorovicza, διαλεγμένα από τη συλλογή «Gold» του οίκου. Οι αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του χρυσού περιέχονται στις πολυτελείς κρέμες, στους ορούς, στα έλαια και στις κρέμες απολέπισης, οι οποίες έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα  και ενισχύουν τις ώριμες επιδερμίδες, καθώς επίσης και επιτυγχάνουν μέγιστη αποτελεσματικότητα μόνο με αγνά υλικά και χωρίς βλαβερές ουσίες.

Τα εν πτήσει βασικά προϊόντα περιλαμβάνουν ένα lip balm χειλιών που καταπραΰνει και θρέφει τα αφυδατωμένα χείλη, μια ενυδατική κρέμα προσώπου με gel ψύξης που απορροφάται άμεσα και παρέχει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, μια θρεπτική, ελαφρά αρωματισμένη κρέμα χεριών και ένα αναζωογονητικό μαντηλάκι καθαρισμού.

Τα τέσσερα προιόντα της Omorovicza θα είναι διαθέσιμα στις τουαλέτες των επισκεπτών της Πρώτης Θέσης: το mist προσώπου «Βασίλισσα της Ουγγαρίας», ένα ενυδατικό και ευεργετικό mist που αναζωογονεί το δέρμα και διεγείρει τις αισθήσεις, ένα αρωματικό και δροσιστικό σαπούνι χεριών και προσώπου που καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να στερεί τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας και τέλος μια θρεπτική, ελαφρά αρωματισμένη λοσιόν χεριών.

Ο Stephen de Heinrich de Omorovicza, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Omorovicza, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Etihad Airways έχει επιλέξει προϊόντα της Omorovicza για τις νέες παροχές της Πρώτης Θέσης, και ανυπομονούμε να οικοδομηθεί μια ισχυρή και επιτυχημένη συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία για την οποία έχουμε τον μεγαλύτερο δυνατό θαυμασμό και το όραμα της οποίας σεβόμαστε και εκτιμούμε».

Άλλα προϊόντα άνεσης και περιποίησης που περιλαμβάνονται είναι ένα σετ ωτοασπίδες, μια χτένα, ένα σετ φροντίδας (που αποτελείται από ροδέλες βαμβακιού, ακουστικά και μια λίμα), ένα οδοντικό σετ, ένα σετ ύπνου (με άνετες κάλτσες και μάσκα για τα μάτια), και ένα σετ χαλάρωσης (με mist για το μαξιλάρι και έλαιο που χαλαρώνει τους παλμούς). Η προσφορά για τους άνδρες περιλαμβάνει επίσης ένα κιτ ξυρίσματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.