Αρχική Αεροπορικά Νέα Alitalia: Ένα εκατομμύριο εισιτήρια από €95 για Ιταλία

Alitalia: Ένα εκατομμύριο εισιτήρια από €95 για Ιταλία

alitalia-global-sale-copyΗ Alitalia ξεκίνησε  φθινοπωρινή διαφημιστική καμπάνια διαθέτοντας ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε μειωμένες τιμές 
Πτήσεις από €95 για Ιταλία

Πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήρια διαθέτει η Alitalia σε τιμή προσφοράς με την “φθινοπωρινή της καμπάνια”. Με την παγκόσμια αυτή προωθητική ενέργεια, η Alitalia προσφέρει στους επιβάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ιταλία με ελκυστικές τιμές και να  επωφεληθούν άνετων  ανταποκρίσεων μέσω του  αεροδρομίου Rome Fiumicino προς άλλες Ιταλικές πόλεις ή διεθνείς προορισμούς. 

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από €95 με επιστροφή, (τελική τιμή με χειραποσκευή ) από Αθήνα για ιταλικούς προορισμούς και ισχύουν για αγορές μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και για ταξίδια μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2016. Όσοι θέλουν να απολαύσουν  τις κορυφαίες υπηρεσίες της  Business Class μπορούν  να προμηθευτούν εισιτήρια  Αθήνα – Ρώμη από €539.  

Αγορές εισιτηρίων: online στο alitalia.com, στο Alitalia Customer Center καλώντας το   +30 210.99.88.888, στα ταξιδιωτικά πρακτορεία και στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αεροδρομίου (η χρέωση υπηρεσίας εισιτηρίου μπορεί να ποικίλει).

Τα μέλη του προγράμματος MilleMiglia έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μίλια σε όλους τους ναύλους της προσφοράς και όσοι επιλέξουν να αγοράσουν και να ταξιδέψουν στην Premium Economy ή στην  Business Class θα λάβουν extra bonus 5.000 μιλίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.