Αρχική Αεροπορικά Νέα 
Κερδίστε δύο ναύλους Round the World στη θέση Business Class από την...


Κερδίστε δύο ναύλους Round the World στη θέση Business Class από την Star Alliance

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Μια μοναδική εμπειρία ζωής
Εμπνευστείτε από τους travel bloggers μας


bloggerintro-copyΗ Star Alliance, σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία ζωής να πραγματοποιήσετε ένα θεματικό δρομολόγιο Round the World. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαντέψετε σωστά την τοποθεσία των φωτογραφιών που τράβηξαν πρόσφατα επιλεγμένοι travel blogger κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε ξεχωριστά δρομολόγια Round the World.

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση  http://www.staralliance.com/en/whereintheworld και βρείτε τις σωστές τοποθεσίες των φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι επτά blogger μας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία, κάντε κλικ στις συναρπαστικές τοποθεσίες που εξερευνούν οι blogger μας και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα δρομολόγια που πραγματοποιεί ο καθένας. Μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και, με λίγη τύχη, εσείς και ακόμα ένα άτομο της επιλογής σας θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τον κόσμο με έναν ναύλο θεματικού δρομολογίου Round the World της Star Alliance σε θέση Business Class. Προκειμένου ο νικητής να έχει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ταξιδίου, η Marriot παρέχει στους δύο ταξιδιώτες προνόμια της κατηγορίας Platinum Elite του προγράμματος επιβράβευσης πίστης πελατών Marriott Rewards. Τα προνόμια που παρέχονται στους πελάτες αυτούς συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, αναβαθμίσεις δωματίων και δωρεάν πρωινό (για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παρεχόμενα προνόμια επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.marriott.com/marriott-rewards/member-benefits/platinum.mi. 
Μοιραστείτε και διαδώστε τα νέα για τον διαγωνισμό με τις οικογένειες, τους φίλους ή τους γνωστούς σας με ένα κλικ στα κουμπιά δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενήλικες* άνω των 18, και η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.