Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μήνυμα της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για τη βράβευση των σπουδαστών του...

Μήνυμα της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για τη βράβευση των σπουδαστών του Θεάτρου Τέχνης Κ. Κουν

Rena_DourouΤο δικό της μήνυμα έστειλε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, προς τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία της εκπομπής «Τα Παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας», που συμβάλλει στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας και στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου των Ελληνόπουλων της διασποράς. 
 

Ακολουθεί το μήνυμα της Περιφερειάρχη με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης των σπουδαστών, που πραγματοποίησε τη Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου «Η Φωνή της Ελλάδας» στο studio C της ΕΡΤ:

 
Κυρίες και Κύριοι,
Αγαπητοί Σπουδαστές,
Δυστυχώς μια ανελαστική υποχρέωση στο εξωτερικό με κρατά μακριά σας τούτη τη σημαντική βραδιά.
Θέλω να συγχαρώ τον καθένα σας ξεχωριστά, όλους εσάς τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, για τη συμμετοχή σας σε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία. Όλους εσάς, που σε πείσμα των καιρών μας, αποδεικνύετε ότι υπάρχουν αξίες που δεν μετριούνται με αριθμούς, αξίες που δεν ξεθωριάζουν.
Μετουσιώνετε την αλληλεγγύη και το ταλέντο σας, σε έμπρακτη συνδρομή προς τα Ελληνόπουλα της Διασποράς, αλλά και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που ζουν στη χώρα μας. «Τα Παραμύθια της Φωνής της Ελλάδας» αντηχούν δυνατά, εντός κι εκτός συνόρων, μέσα από ένα διαδραστικό ταξίδι, με «στάσεις» στα πολλά μονοπάτια της ελληνικής γλώσσας. 
«Πρέπει να πιστεύουμε σε θαύματα για να γίνουν θαύματα» – είχε πει ο μεγάλος δάσκαλος Κάρολος Κουν. 
Μας το θυμίζετε με το μεράκι και την έμπρακτη αγάπη σας σήμερα, σε καιρούς που η Τέχνη αποτελεί έμπνευση και καταφύγιο. 
Σας ευχαριστούμε και σας ευχαριστώ προσωπικά, όχι με την ιδιότητα της Περιφερειάρχη – σας ευχαριστώ ως πολίτης γιατί όσο υπάρχουν νέοι σαν κι εσάς, που παιδεύονται ώρες πάνω σε έναν μονόλογο του Ίψεν, μπορούμε να θεωρούμε ότι δεν έχουν όλα χαθεί. Γιατί η σημασία των δήθεν «μικρών» πραγμάτων, κάνει τη ζωή όλων μας μεγάλη.  
Σας ευχαριστούμε πολύ, 
Θερμά συγχαρητήρια.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.