Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αφιέρωμα στην Αθήνα και την ελληνική γαστρονομία στο inflight περιοδικό της Etihad

Αφιέρωμα στην Αθήνα και την ελληνική γαστρονομία στο inflight περιοδικό της Etihad

insert-f-gr-etihΕκτενές ρεπορτάζ έξι σελίδων αφιερωμένο στην Αθήνα και την ελληνική γαστρονομία περιλαμβάνει το νέο τεύχος του inflight περιοδικού της εταιρείας Eithad «Etihadinflight», ως αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ταξιδιού (Press Trip), που οργάνωσε ο ΕΟΤ από τις 8 έως τις 12 Αυγούστου για τη συντάκτριά του κα Suha Halaseh.
 

Κατά την παραμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα, η κα Halaseh είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα γαστρονομικό tour σε αντιπροσωπευτικά εστιατόρια τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις γύρω περιοχές και να γνωρίσει μοναδικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Στις επισκέψεις της αυτές, τη συνόδευε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Τάσος Τόλης, ενώ καθοριστική υπήρξε και η συμβολή του Προέδρου της Λέσχης κ. Μίλτου Καρούμπα.
 
Σημειώνεται ότι η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής για την προβολή και την προώθηση της Ελλάδας στις αραβικές χώρες.