Αρχική Αεροπορικά Νέα Sky Express: Περισσότερες επιλογές- Νέοι προορισμοί!

Sky Express: Περισσότερες επιλογές- Νέοι προορισμοί!

tool_skyexpressΟκτώ νέους προορισμούς προσθέτει στο πρόγραμμά της η Sky Express.

Δρομολόγια τα οποία ως σήμερα ήταν αποκλειστικής εκμετάλλευσης από έναν αερομεταφορέα θα εξυπηρετούνται πλέον και από τη Sky Express με πτήσεις που ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Συγκεκριμένα τα δρομολόγια αυτά είναι:  

από και προς την Αθήνα, για ΠΑΡΟ, ΣΚΙΑΘΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ, ΚΥΘΗΡΑ, ΙΚΑΡΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ και

από και προς τη Θεσσαλονίκη, για ΧΙΟ και ΣΑΜΟ.

Με ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων η Sky Express, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια.

Η Sky Express, ενισχύει τις τακτικές πτήσεις της με ιδιαίτερα ελκυστικούς ναύλους οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή σας.

H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015».

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των  ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr

Fly Sky, Fly with Style

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.