Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Τravel Channel International προβάλλει την Ελλάδα ως ελκυστικό παγκόσμιο προορισμό...

Το Τravel Channel International προβάλλει την Ελλάδα ως ελκυστικό παγκόσμιο προορισμό σε 74 χώρες

Yachting_greeceΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη καμπάνια του ΕΟΤ σε συνεργασία με το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κανάλι Travel Channel International.

Η  ενέργεια αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά που περιλαμβάνει συνδυασμό διαφημιστικών μέσων για την  δυναμική και  πλέον αποτελεσματική προώθηση και προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.
 
Την σχετική απόφαση υπέγραψε πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος και περιλαμβάνει  5 θεματικά  επεισόδια διάρκειας 60” που γυρίστηκαν από το Travel Channel International και προβάλλουν τις  μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Ελλάδα σε διαφορετικούς προορισμούς.
 
Η καμπάνια σχεδιάστηκε με βάση την στοχευμένη προώθηση των θεματικών τουριστικών προϊόντων και την επιμήκυνση της  τουριστικής περιόδου.  

Τα θεματικά επεισόδια μέσω του Travel Channel «ταξιδεύουν» σε 74 χώρες και  σε δεκάδες εκατομμύρια σπίτια σε όλο τον κόσμο και φέρουν την ονομασία:

•        Sea and Sun (Ήλιος και Θάλασσα)
•        Luxury (Πολυτέλεια)
•        City Break (Τουρισμός Πόλεως)
•        Gastronomy  (Γαστρονομία)
•        Greek Islands Lifestyle ( Ο Τρόπος Ζωής στα Ελληνικά Νησιά)
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.