Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία Axia Hospitality & Athens Tiare Hotel

Συνεργασία Axia Hospitality & Athens Tiare Hotel

Athens Tiare Hotel Η Axia Hospitality έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το νέo ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο κέντρο της Αθήνας, Athens Tiare Hotel της εταιρίας Mage Hotels and Resorts το οποίο ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016.
 
Athens Tiare Hotel-izeΤο Athens Tiare Hotel με δυναμικότητα 111 δωμάτια και σουίτες, βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 2 στην πλατεία Ομονοίας και έρχεται να δώσει νέα πνοή στο κέντρο της πόλης προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες διαμονής.

Athens Tiare Hotel-eΤο ξενοδοχείο πλαισιώνουν το Tiare Restaurant και το All Day Bar, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες του καταξιωμένου chef Νίκου Βουλουγούρη συνοδευόμενες από τις ιδιαίτερες επιλογές του βραβευμένου sommelier Νίκου Γιαννόπουλου.

  Athens Tiare Hotel-zeΔιαθέτει επίσης Conference Room και Living Room χωρητικότητας 30 και 20 ατόμων αντίστοιχα, ιδανικά για επαγγελματικές συγκεντρώσεις/σεμινάρια και ιδιωτικές εκδηλώσεις. Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται ένα πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπως επίσης και ποικίλες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος για στιγμές χαλάρωσης.

Η Axia Hospitality που καινοτομεί στον ξενοδοχειακό χώρο, ιδρύθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων, τα IDS (συστήματα κρατήσεων μέσω internet) και τη διαχείριση εσόδων έχοντας μέχρι σήμερα συνεργασία με 43 καταλύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.