Αρχική Αεροπορικά Νέα Πρόσκρουση κατά την προσγείωση και φωτιά σε αεροπλάνο της Emirates στο Ντουμπάι

Πρόσκρουση κατά την προσγείωση και φωτιά σε αεροπλάνο της Emirates στο Ντουμπάι

Πρόσκρουση κατά την προσγείωση και φωτιά σε αεροπλάνο της Emirates στο Ντουμπάι
Credit: Twitter/‏@apaspo1957

Πρόσκρουση κατά την προσγείωση και φωτιά σε αεροπλάνο της Emirates (ΕΚ521) στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι στις 12:45 τοπική ώρα. Όλοι οι επιβάτες, 282 καθώς και τα 18 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος με απόλυτη ασφάλεια, ενώ ένας πυροσβέστης σκοτώθηκε κατά την καταπολέμηση της πυρκαγιά.

Εξαιτίας του περιστατικού, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Dubai παρέμεινε κλειστό για μερικές ώρες και κάποιες πτήσεις ακυρώθηκαν, καθυστέρησαν ή κατευθύνθηκαν σε άλλα αεροδρόμια, ενώ η λειτουργία του Αεροδρομίου άρχισε να επανέρχεται σταδιακά από τις 18:30 τοπική ώρα.

Όσοι επιβάτες διαθέτουν εισιτήρια με ημερομηνία αγοράς μέχρι και σήμερα, 3 Αυγούστου 2016, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νέα κράτηση ή να ακυρώσουν την κράτησή τους χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το τύπου Boeing αεροσκάφος παραδόθηκε στην Emirates τον Μάρτιο του 2003. Τόσο ο κυβερνήτης, όσο και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους διαθέτουν εξαιρετική εμπειρία, αριθμώντας περισσότερες από επτά χιλιάδες ώρες πτήσης ο καθένας. Η Emirates βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του συμβάντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.emirates.com ή να επικοινωνήσετε με τα τοπικά γραφεία της Emirates: https://www.emirates.com/english/help/contact-emirates/.

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.