Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TRIPSTA WORKING NOMADS – 
“The Greek Summer Edition!”

TRIPSTA WORKING NOMADS – 
“The Greek Summer Edition!”

Working Nomads Photo 2 Ο όμιλος tripsta (travelplanet24, airtickets® & tripsta) διοργάνωσε το πρώτο Working Nomads, ένα καινοτόμο πρόγραμμα για εργασία από απόσταση!

Working Nomads Photo 3 Η tripsta διοργάνωσε για πρώτη φορά το Working Nomads – “The Greek Summer Edition”, ένα πρωτότυπο και δημιουργικό εταιρικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο να δίνει στους εργαζομένους την ευκαιρία να δουλέψουν από απόσταση για κάποιες μέρες, από ένα ελληνικό νησί. Το πρώτο Working Nomads, το οποίο εμπνεύστηκε και υλοποίησε το Τμήμα Επικοινωνίας της tripsta, έλαβε χώρα σε μια υπέροχη και πολυτελή βίλα στη Μύκονο! Το πρόγραμμα προωθεί την εργασία από απόσταση, η οποία είναι η νέα τάση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εταιρίες.

Working Nomads Photo 4Ένας Working Nomad, συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα, αποτελεί έναν δυνατό πρεσβευτή της εταιρίας. Μέσω του προγράμματος, καταφέρνει να καλλιεργήσει το πνεύμα της ομαδικότητας και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του μέσα στην ομάδα. Επίσης, του δίνεται η ευκαιρία να λειτουργήσει πιο δημιουργικά, να επιλύσει προβλήματα μέσα από ένα διαφορετικό και πιο χαλαρό περιβάλλον και φυσικά να αυξήσει το κίνητρό του για εργασία. Παράλληλα, συμβάλλει στην ενδυνάμωση της εταιρικής εικόνας της tripsta και στην ενίσχυση του φιλικού περιβάλλοντος εργασίας.

Η πρώτη καλοκαιρινή έκδοση του Working Nomads, έτρεξε για 2 εβδομάδες, από 29/05/2016 έως 11/6/2016 και συνολικά συμμετείχαν 40 υπάλληλοι, από 4 διαφορετικά τμήματα της εταιρίας. H κάθε ομάδα αποτελούνταν από 10 άτομα και διανυκτέρευε στη Μύκονο 3 βράδια.

Για την υλοποίηση του Working Nomads, η tripsta παρείχε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα γεύματα των εργαζομένων. Ο μεγάλος υποστηρικτής και χρυσός χορηγός του Working Nomads, η blueground – εταιρία προώθησης, διαμόρφωσης και διαχείρισης ακινήτων – χορήγησε τη διαμονή των εργαζομένων σε μια από τις πολυτελείς της βίλες στη Μύκονο. Oι εργαζόμενοι φιλοξενήθηκαν στην βίλα Chloe, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, και προσφέρει ιδιωτική πισίνα και μοναδική θέα στο Αιγαίο. Επίσης, τη μετακίνηση των εργαζομένων στο νησί, χορήγησε η εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Action Car Mykonos.

Στο τέλος του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε εσωτερική έρευνα, όπου το 93% των υπαλλήλων απάντησε πως οι παροχές της εταιρίας ήταν απόλυτα ικανοποιητικές, ενώ η εργασία από απόσταση διεξήχθη κανονικά όπως ακριβώς θα γινόταν και στο γραφείο. Επίσης, οι υπάλληλοι δήλωσαν πως είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρόγραμμα, καθώς: «Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία που μας προσφέρεται ώστε να γίνουμε πραγματικοί πρεσβευτές της tripsta. Είναι επίσης μια πολύ καινοτόμα πρωτοβουλία που κάνει την εταιρία να ξεχωρίζει για το εργασιακό της περιβάλλον. Μας κάνει να αισθανόμαστε ότι εργαζόμαστε σε μια επιχείρηση πραγματικά υψηλού επιπέδου, η οποία επενδύει στην τεχνολογία και στην ενίσχυση της ομαδικότητας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!».

Το Working Nomads – The Greek Summer Edition, θα συνεχιστεί για ακόμη 2 εβδομάδες το Σεπτέμβριο και αναμένεται η χειμερινή έκδοση του προγράμματος, σε ελληνικά χειμερινά θέρετρα. Σκοπός είναι να καθιερωθεί σαν ένα εταιρικό γεγονός το οποίο θα πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.