Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά O Γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος Unister Holding κήρυξε στάση πληρωμών

O Γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος Unister Holding κήρυξε στάση πληρωμών

Th-WagnerΟ Unister Holding, ο μεγαλύτερος online ταξιδιωτικός όμιλος της Γερμανίας, μετά τον θάνατο το ιδρυτή του, Thomas Wagner, σε αεροπορικό δυστύχημα, κήρυξε, στάση πληρωμών.

Το αεροπορικό δυστύχημα των  Thomas Wagner, ο οποίος ίδρυσε τον Unister το 2002 και Oliver Schilling, εταίρος και μέτοχος στην Unister, την περασμένη εβδομάδα κυριαρχεί στα γερμανικά οικονομικά πρωτοσέλιδα.

 

Όπως μεταδίδει η γερμανική FVW, ο Wagner, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το ιδιωτικό του αεροπλάνο συνετρίβη στην Σλοβενία την προηγούμενη εβδομάδα.

Νεκροί βρέθηκαν και οι συνεπιβάτες Oliver Schilling, εταίρος και μέτοχος στην Unister, ένας Γερμανός οικονομικός σύμβουλος και ο πιλότος.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο, επικαλούμενο δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρει ότι ο Wagner ταξίδεψε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στην Βενετία σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει ένα δάνειο πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Για τον σκοπό τούτο, φέρεται να είχε μαζί του 1,2 εκατ. ευρώ σε μετρητά ως εγγύηση για το δάνειο των 10 εκατ. ευρώ. Η Αστυνομία της Βενετίας επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος βρέθηκαν 10.000 σουηδικές κορόνες χωρίς να αναφέρει βαλίτσα με εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.