Αρχική Αεροπορικά Νέα H RYANAIR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

H RYANAIR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

image001 Η Ryanair, σήμερα (18 Ιουλίου), ανακοίνωσε νέα προσφορά με 30% έκπτωση στις παραδοτέες αποσκευές για όλα τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Η Ryanair, προέβη πρόσφατα σε μείωση χρεώσεων παραδοτέων αποσκευών για το 92% των 116 εκατομμυρίων πελατών της, ενώ απλοποίησε τις κατηγορίες χρεώσεων (από 108 σε 6) ενόψει του 3ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” (AGB), το οποίο εξακολουθεί να αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από νέες υπηρεσίες και ψηφιακές καινοτομίες.

Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση ή πρόκειται να κάνουν κράτηση για ταξίδια με την Ryanair μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου, μπορούνε να επωφεληθούν από 30% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές τους, κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (24 Ιουλίου).

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanair εξακολουθεί να μειώνει το ταξιδιωτικό κόστος, προσφέροντας 30% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές των 15 και 20 κιλών για όλες τις πτήσεις μεταξύ 1 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει για τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση για ταξίδια αυτήν την περίοδο, καθώς και για όλες τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν  μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι πελάτες μας μπορούνε να επωφεληθούν από την μοναδική αυτή προσφορά κάνοντας κράτηση σήμερα στο  Ryanair.com.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.